woensdag 13 december 2017

Zelf polyester beelden maken

U kunt in een mal producten maken , maar ook objecten bekleden. Het maken van een kopie in polyester in een polyestermal gebeurd in . Misschien heeft u een goed idee wat u zelf niet tot uitvoering kunt brengen, in dat geval kunnen wij uw polyester beeld vanaf een tekening maken. Op de afbeeldingen zie je de verschillende faces hoe een polyester beeld gemaakt wordt.


Polyester beeld “Speedy” maken. Blowups maakt in opdracht polyester beelden.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Hierdoor wordt zelfs het patineren van in hars gegoten beelden mogelijk. Handleiding hoe men zelf een harde mal kan maken uit een glasvezelversterkt toolinghars.


Beelden in klei, gips, epoxy of polyester. Vloeibare siliconenrubber zelf goedkoop een mal. Annelies van Biesbergen is haar polyester beeld Oehoe aan het schilderen.


Bij het afvormen van een beeld wordt vaak siliconen gebruikt om een mal te maken. Bij agressievere harsen zoals polyurethaan, polyester en epoxy zal de.

Het combineren van polyesterhars met glasvezel wordt lamineren genoemd. De door Reszto gefabriceerde polyester. Flexibele en stevige mallen maken van beelden.


Op deze basisvormgeving kan u een (moeder)mal in polyester of epoxyhars aanbrengen. De polyester - of expoxyharsmal kan dan op zijn beurt dienen om de. Om een mal te maken kan je . Wanneer u een beeldje, kunstwerk of sportprijs wilt laten maken , wilt u natuurlijk geen standaardontwerp. Transparante harsen ( polyester , PU en epoxy). Welke kunst vorm of oppervlakte behandeling ook, als specialist kunnen wij elk object in polyester maken.


Een serie beelden gemaakt in hoogglans polyester. Denken we maar aan: vliegtuigen, boten, kajaks, beelden. Ontdek hieronder een overzicht van alle producten die u nodig hebt om zelf. In de workshop Een siliconen mal maken en afgieten met giethars is het.


Zo krijgt het zijn stevigheid en wordt het zelfs mogelijk de beelden buiten te zetten. De beelden zijn leverbaar in maten. Het resultaat is een beeld dat zo hard en sterk is als steen en ook zo aanvoelt. Deze hars is een stuk goedkoper en makkelijker te maken.


Polydeco groothandel: De meeste beelden op de website importeren wij zelf.

Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts