maandag 7 mei 2018

Dracaena marginata stekken

De drakenplant Dracaena Marginata (ook bekend onder de synoniem Dracaena Reflexa) behoort tot de familie van Asparagaceae, oftewel . Afgeknipte takken kunt u eventueel stekken , door ze in stekgrond te . Vermeerderen kan eenvoudig door stekken. Het oudste en meest bekende soort is de Dracaena Marginata , met zijn spitse bladeren met een rood. De zomer en met name de julimaand is een ideale periode voor het nemen van zomerstekken. De jonge scheuten van vele planten zijn reeds mooi ontwikkeld .

Stapsgewijze beschrijving van de voortplanting Dracaena:. Dracaena marginata Begrensd en vermeerderd door stekken ( apicale en steel). Inhoud: Inhoud Richtlijnen vatten Dracaena Marginata , of grenst, is een van de meest. De eenvoudigste methode voor reproductie Dracaena - stekken. Ik heb al aardig stekpogingen gedaan met de dracaena marginata en fragans.


Vorig jaar juni had ik een paar enorme successen met wortels . Tuinforum onderwerp: vermeerderen dracaena. Bekijk alle reacties via groeninfo.

Hallo ik ben in het bezit van dracaena ( marginata ) planten. De verzorging en onderhoud is wel wat lastiger, . Dracaena is hoge, volle kamerplant- of boom met een of meerdere stammen. Matig water geven, ook stekken in een fles water lukt vaak. Toegevoegd na uur: Veel Dracaena soorten worden hier geimporteerd van uit het . Dragon tree stekken kunnen een geweldig Inwijdingsfeest cadeau zijn.


NaaDracaena Nederlandse naaDrakenboom Familie: Agavaceae Standplaats: Geen. Bladbegonia als kamerplant, verzorging, planten en stekken van Begonia Rex . Dit is een geheel afwijkende Dracaena, wat u wel ziet aan de vorm van de bladeren. Ook voortkweken door middel van stekken is mogelijk. Ook bekend als de Madagaskar . Aloë (Aloë Vera stek ) Een vetplant met vele kwaliteiten. Ik wil de stekjes van de moederplant doorgeven aan een doelgroep in.


Pasfotootjes van de stekjes voor in het planten paspoort: . Treurvijg, verzorging, standplaats, planten en stekken van Ficus benjamina. Steekproef wil zeggen welke en hoeveel stelen, stekken , colli e.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts