donderdag 31 mei 2018

Pannenkoekenplant stekken

In deze DIY handige tips voor het stekken van . Hoi allemaal, De reden dat je deze blog leest is waarschijnlijk omdat je zelf de pilea wil gaan stekken óf omdat je het gewoon een super leuk . Zin om je pannenkoekplant te vermenigvuldigen? Stekken is niet moeilijk, lees hier hoe je het doet! Mijn stekje is uitgegroeid tot moederplant, en in dit filmpje laat ik je zien hoe ik . Pilea peperomioides ( pannenkoekenplant ) stekken.

Sinds we in ons nieuwe huis wonen, ben ik echt gek op planten geworden. Een pannenkoekenplant stekken. Hoe stek je een pannenkoekenplant? In dit artikel geef ik je hier uitgebreid antwoord op.


Maar hoe moet je nu die pannenkoekplant stekken ? Je ziet op den duur vanzelf stekjes aan de plant verschijnen. Pannenkoekenplant stekken. Het stekken is van een pannenkoekplant is niet moeilijk.

Zodra je een apart stukje plant in de pot ziet zitten, die niet aan de moederplant lijkt . De pilea peperomioides ofwel Chinese Missionary Plant, Chinese money plant of pannenkoekenplant eenvoudig stekken ! Deze plant uit de jaren heeft een hele comeback gemaakt, na een periode van bohemian . Als je deze tips ter harte neemt dan is de kans groot dat jouw Pilea stekjes krijgt. Hoe je deze het beste kunt stekken vertel ik jullie in deze blog. Het leuke aan de pannenkoekplant is dat je haar kunt stekken. Pilea pannenkoekplant stekjes vanaf euro de hoogte is ongeveer - cm.


Blogger Kristel ging het experiment aan: een pannenkoekenplant stekken. Met behulp van drie methodes. Ondanks dat ik best wel wat planten in huis heb, heb ik eerder nooit mijn planten . Deze retro kamerplant heeft een ultieme comeback gemaakt . De populariteit van de pannenkoekenplant is niet te overzien. Pilea Peperomioides, Chinese Money Plant of simpelweg de pannenkoekenplant.


Zodra de stekken duidelijk wortels hebben gevormd kun je ze oppotten en als . De pannenkoekenplant stekken. Planten stekken : hoe doe je dat eigenlijk? Ik las op internet dat het stekken van een pannenkoekplant kinderlijk eenvoudig is en dat bleek ook zo te zijn.

Wil jij ook weten hoe je een . Ik sneed de stengeltjes zo dicht . Laatst was daar een heus doorbraakmoment in: ik stekte succesvol mijn eerste plantjes. En wel van mijn pannenkoekenplant ! Daar kwamen veel vragen over, . Op Instagram tipte iemand mij eens dat mijn pannenkoekenplant stekjes heeft. Je kan het stekken zo gek maken als je wil, met speciale messen en. Monstera(gatenplant), pannenkoekplant en – persoonlijk . Hij nam stekjes mee terug naar Noorwegen en zo vond de plant zijn weg in Scandinavië.


In dit filmpje zie je hoe je een pannenkoekenplant moet stekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts