donderdag 3 mei 2018

Schuurpapier welke korrel

Welke korrel schuurpapier moet ik gebruiken? Groftes van schuurpapier worden aangeduid met de letter P voor een bepaald cijfer. Hoe zwaarder de schuurklus, hoe groter de korrel van het papier moet zijn.


Gebruik niet te fijn schuurpapier. Fijn schuurpapier ( korrel 240) is prima te gebruiken tussen de laklagen door.

Minder handig is om dit met de schuurmachine te . Hoe hoger het korrelgroottenummer , hoe fijner het afwerkresultaat. Een laag korrelgroottenummer betekent dat het papier ruwer is, dus geschikt om materiaal. Schuurpapier bestaat in de regel uit scherpe kantige deeltjes in. De verschillende grofheden van schuurpapier bepaalt de . Om te weten welk schuurpapier je best gebruikt voor welke klus,.


En welk merk had je in gedachten? Waarom SandBlaster schuurmaterialen?

Wij hebben het voor je inzichtelijk gemaakt. Stap tijdens het schilderen, Soort schuurpapier en korrel. Met welke korrel van schuurpapier schuur je best de gyproc voor je gaat schilderen? De korrelgrootte wordt aangegeven met een getal, voorafgegaan door de letter P. En over het algemeen geldt, eerst grof schuren (bijvoorbeeld korrel 100) . Te grof schuren laat diepe krassen achter welke ook in het uiteindelijke.


Ben je op zoek naar professioneel schuurpapier in een fijne of grove korrel ? WELK SCHUURPAPIER MOET IK GEBRUIKEN VOOR HOUT? Schildersbedrijf Edens, Apeldoorn. Schuur een ruw oppervlak eerst op met schuurpapier met een korrelgrootte van 90. Schuur daarna nogmaals met fijner schuurpapier met een korrelgrootte van . En moet je met de hand of. Welk soort schuurpapier heb je nodig?


Al is het maar om de hoekjes of pootjes net even bij te werken. Met welke verf u gaat schilderen hangt dus in grote mate af van de soort. Maar welk schuurpapier gebruik ik hiervoor?

Een fijne korrel of een grove korrel ? In de Gamma zeiden ze me korrel 4te nemen of neem ik . Flexovit industrieel schuurpapier. Voor fijn schuren en polijsten. De groftes worden aangeduid in korrels per cm2.


In dit artikel over schuren, schuurpapier en schuurtechnieken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts