dinsdag 8 mei 2018

Ficus snoeien

Zet de Fucus benjamina op een lichte standplaats. U kunt inderdaad een ficus snoeien. Ik heb in m´n huiskamer een enorm grote ficus staan van zo´n 2½ meter. Alleen hij groeit niet echt mooi en hij wordt te groot. Beste is dit te doen tot op twee of drie bladeren.


Ficus verzorgen als kamerplant - Ficus soorten met bladeren voor in de huiskamer.

Duidelijke en goede instructievideo over het snoeien van de kroon van de Ficus op stam. Soms groeit je plant te groot, niet mooi of wil je hem stekken. Mijn Ficus benghalensis had door te.


Maar de Ficus is niet altijd een rustige kamerplant geweest. Ficus carica (vijgenboom) is een opvallende boom met decoratieve, groene, diep ingesneden bladeren. Heeft een warme, zonnige standplaats nodig om . Toegevoegd na uur: Volgens mij is het een ficus elastica.


Zonder twijfel is regelmatig snoeien de belangrijkste manier om een Bonsai te trainen en in miniatuur te brengen en houden. Snoeien van een Ficus Bonsai .

Ken je de Ficus Ginseng al? De Ficus laat zich met plezier snoeien tot de gewenste vorm. De bonsai Ficus is een langzame groeier, maar om de mooie bonsai-achtige vorm te behouden kunt u hem af en toe terug in vorm snoeien.


Vormsnoei of dode taken wegsnoeien. Stekken van vijgen in potten ( Ficus carica, familie Moraceae - moerbeifamilie). Kijk uit bij het snoeien en stekken van vijgenplanten ! Op zoek naar een plant zoals Ficus amstel king grond 180cm?


Prachtig blad en een mooie bouw maken van ficus een van de populairste. Het witte melksap dat bij het snoeien vrijkomt is niet giftig, maar het plakt wel een . Hoe kan ik de Ficus carica snoeien ? De snoei van de vijgenboom hangt af van de vorm. Een waaiervorm, bijvoorbeeld tegen een muur, heeft . Ik heb een bonsai ficus gekocht, maar daar zit een uitschieter aan. Nou zou je misschien denken, waarom niet een andere gekocht? Ficus benjamina (treurvijg of waringin) is een sterke kamerplant.


De plant wordt uiteindelijk een sterk vertakt, maar zonder snoeien niet echt . Ficus , een van de meest populaire kamerplanten, ziet er geweldig uit in serre of kas, en alleen in de binnenland kamer. De Rubberplant of “ Ficus elastica” is een populaire plant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts