woensdag 23 mei 2018

Geen geleur aan mijn deur

Hoe kom ik aan een gratis sticker geen geleur aan mijn deur ? Vroeger had je de mannen met de encyclopedieën en de stofzuigers aan de deur. Daarna benaderden bedrijven consumenten via folders. Als u de Nee Nee sticker op de brievenbus plakt dan krijgt u geen ongeadresseerd reclame.


Steeds meer bedrijven proberen hun producten aan de deur te slijten.

Wordt geleverd op applicatie folie Incl. Prijzen inclusief verzending. Binnen werkdag geleverd na betaling. Mijn vraag: waarom doen deze mensen dit? Nee Sticker deur Wij nemen geen pakketten aan.


En: hoe hou ik deze mensen . Ik zie mijn eigen haar ook alleen maar als er toevallig een spiegel in de buurt is. Voor 17:bestellen= morgen in .

Deze sticker heb ik al enige jaren op mijn voordeur zitten. Bevestiging met 3M plakstrip. Vind jij het ook lastig om energieverkopers aan de deur te woord te staan? Pas op: je krijgt dan soms geen offerte of voorstel, maar een contract.


Geen colportage meer aan de deur. Aanbellen en gewoonweg niet letten op een sticker bij de bel. Ook voor collectanten geldt dat ze niet altijd mogen aanbellen.


Wie geen tijd aan colportage wil verspillen, doet er dus goed aan de uitgestoken hand te. Help, een colporteur aan mijn deur ! Ontbrekend: geleur Busy Bessy Creatief: Gezeur bij de deur busybessy. GEEN GELEUR AAN MIJN DEUR.


Bent u opzoek naar huis inspiratie, ideeën en styling. Verkoop aan de deur is ook aan voorwaarden gebonden. Dat zien die verkopers dan zelf wel wanneer je geen butler hebt om de deur. Liever een Jehova aan de deur dan een socialist in mijn broekzakken.


Vergeefs, de deursticker die collectanten en colporteurs vriendelijk. Aan mijn deur geen geleur !

Maar wie weet nog of die lief lachende man of vrouw aan de deur oprechte bedoeling hebben. De bel niet aan de deur sticker is een geweldig sticker die gratis aan te vragen is. Wat kan ik doen tegen ongewenste reclame en folders in mijn brievenbus?


Leuk dat je een deursticker hebt gemaakt. Ik heb er al een van: geen geleur aan mijn deur. Sommige mensen zijn ziende blind of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts