maandag 7 juli 2014

Annatheater helmond programma

Annatheater - Centrum voor podiumkunsten Helmond. Er is gratis WIFI beschikbaar. Informatie: Lavínia Germano tel. Het programma ziet er als volgt uit: Sterrenrood spelers: Alex, . HELMOND - Tien opvoeringen van een swingend Braziliaans toneelstuk.


Afgelopen zaterdag heeft zij afscheid genomen. Naast de eigen theatervoorstellingen kun je hier ook zelf workshops en cursussen volgen. De Annakerk is een gebouw te Helmond , gelegen aan Floreffestraat 21a, dat. Afwisselend programma met werken van Franse componisten m. ANNATHEATER HELMOND De nieuwe kleren van de keizer. Wie kent het sprookje niet?


Het Speelhuis Helmond presenteert een ambitieus theaterprogramma. Thomas Pieters brengt een avondvullend programma samen met bekende namen uit de Brabantse muziekwereld. Industrieel Atrium over de Hatéma ( Helmondsche Textiel Maatschappij).


Op zondag september begint het gratis dagprogramma van Urban Matterz om 10. Verder naar het centrum van Helmond is het betaald parkeren. Een vast kunst en cultuurprogramma dat er voor zorgt dat leerlingen binnen drie jaar . Wel vervelend dat de samenstellers van het programmaboekje nadrukkelijk vermelden dat om . Symfonieorkest Helmond -Venray geeft drie uitvoeringen van een programma met Russische en Tsjechische werken.


Reprise decemberWat je . Ik wens jullie allen een . Programma In het kader van tentoonstelling “Iran in vogelvlucht”. Tijdens het middagprogramma hebben de leerkrachten een. Met mogelijkheid om online te reserveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts