maandag 21 juli 2014

Hoge takken snoeien

Om de hoge takken vanaf de grond te snoeien , halen veel mensen vaak onveilige capriolen uit met bijvoorbeeld huishoudtrap of ladder. Afbeelding van Central Park snoeischaar met ooievaarsbek. Hoge takken snoeien is niet moeilijk.


Je moet echter wel op een aantal factoren letten. Zo is de periode cruciaal. Leer de belangrijkste regels.

Boomverzorger Berend Boers geeft tips om veilig een hoge boom te snoeien. Bij loofhout, bomen met dikke takken en bomen die niet beschadigd mogen . De kabel maakt de snoeibeweging mogelijk. Vaak met gekruiste scharen. Met het juiste gereedschap werken is niet alleen sneller en veiliger werken. Het is ook aangenaam voor.


Als je op hoogte moet snoeien , hoe doe je dat dan? Met een telescoop steel met snoei gereedschap. Met de instelbare snoei -giraffe met verwisselbare boomzaag van Fiskars reik je tot meter.

Met de hoogknippers van Welkoop kun je veilig en comfortabel . Vanuit esthetisch oogpunt, omwille van de veiligheid of om een doorgang te creĆ«ren, kan het handig zijn om enkele takken van een boom te verwijderen. How to video van een Top boomverzorger. Je krijgt te zien hoe je een tak van een boom kan afzagen. Ze staan al meer dan jaar tegen de erfgrens binnen de meter en op zich hebben wij er - ondanks de zeer ruime bladval, . Onze achterbuurman heeft een boom van ongeveer m hoog , stam.


Een heggenschaar is vaak elektrisch aangedreven en is ideaal voor snoeien van uitstekende takken. Zoek je een heggenschaar met een hoge reikwijdte? Om hoog te kunnen snoeien gebruik je de takkenschaar op een enkele telescopische steel.


Dit type takkenschaar wordt ook wel boomschaar of snoeigiraffe. Speciale gereedschappen voor dikke heggen, struiken en hoge bomen. Snoei hoge takken vanaf de grond - droog en hard hout. In een handomdraai professioneel takken snoeien Op zoek naar. Snoeischaar die op een lange steel gemonteerd zit om takken te kunnen snoeien van hoog groeiende gewassen.


Dit veiligheidsinstructieblad richt zich op het snoeien van hoogstam. Tijdens het afzagen van dikke takken kan er ongecontroleerde houtspanning vrij ko-. Enkel in functie van de omgeving en de mens zal men bomen gaan snoeien.


Daarom moet de takvrije stamlengte tijdig en voldoende hoog worden gemaakt. Of u nu let op prijs, kwaliteit of functionaliteit, Haxo heeft een uitgebreid aanbod: van inklapbare tot telescopische boomzagen voor het snoeien van hoge takken !

Snoeien boven je hoofd kan erg inspannend zijn. De snoeigiraffe bieden dan uitkomst. Dankzij het instelbare lichtgewicht en tegelijk krachtige .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts