maandag 7 juli 2014

Eikenhouten palen rond

Speciale maat rondhout nodig? Wij hebben een ruime voorraad ronde palen op voorraad en kunnen ook speciale afmetingen maken! Onder rondhout verstaan wij allerlei ronde palen. Eikenhout is een inheemse hardhout wat erg duurzaam is.


Zoals de strakke gefreesde palen of onze geschilde palen.

Wij bieden een ruim assortiment . De houtspecialist voor houten palen , rondhout in lariks, douglas, kastanjehout, houten heipalen, vuren houten palen , robinia, eiken balken en eiken planken. Wij leveren deze houtsoorten in zowel rondhout , als in bezaagd hout. Cilindrisch gefreesde palen. Wij frezen stammen hout tot ronde palen.


Cylindrisch gefreesde palen zijn zuiver rond en hebben dus over de gehele lengte . RHS rondhout is uw specialist op het gebied van bosexploitatie,. Tevens leveren we bezaagd hout van Douglas, Lariks, Vuren en Eiken.

Eiken gebinten worden van oudsher . U kunt deze groen geïmpregneerde ronde palen bij ons kopen in de lengtes en 5. Rondhout grenen geschild gecreosoteerd met een diameter van 10cm. Bestel uw Inlands eiken ongeschild bij Van Vliet kastanjehout! Alle ronde houten palen zijn geïmpregneerd en dus van een duurzame kwaliteit en onderhouds vrij. Bekijk ons voordelige assortiment ronde houten palen. Verder zijn er op verschillende plaatsen in de grachtvulling houten palen gevonden.


Klinkenberg en Keutershoogte, . Wens je zelf aan de slag te gaan, dan heb je met deze eiken houten balken zeer. Daartoe werden eikenhouten stammen diep in de grond geslagen en met elkaar verbonden door eikenhouten palen en zware ijzeren pinnen. Als u aan het klussen bent zijn palen ontzettend handig.


Paal Aluminium 70x70mm Antraciet. Geïmpregneerde palen vierkant en rond. Tuinpaal geïmpregneerd grenen 270x8xcm. Onze boompalen zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten waaronder.


Kastanjehout, rond , geschild en gepunt (niet geschaaf natuurlijke vorm) voor.

Zeer karaktervolle eiken palen die veelal met schors geleverd worden. Kastanje en Robinia houten palen uit voorraad leverbaar. Frank Pouwer is gespecialiseerd in de verkoop van oud eiken balken.


Heeft de paal de gewenste diepte, vul dat het gat rond de paal. Gebruik daarbij een lange lat of een bezemsteel zodat u ook de grond rond de punt goed kunt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts