vrijdag 4 juli 2014

Snelkoppeling youtube maken windows 10

Instructie video: Hoe een snelkoppeling naar het bureaublad te maken in windows 10. Windows en deze tegel een. Gewoon een snelkoppeling maken en verwijzen naar de site.


Zet de website als snelkoppeling op het Bureaublad. Als ik rechts op het logo klik, krijg ik allerlei opties. Om het je makkelijk te maken , klik met de rechter muisknop op het.

Snelkoppelingen maken het werk op computer een stuk gemakkelijker. Lees hier hoe u eenvoudig een snelkoppeling op uw bureaublad kunt maken die Firefox opent en u naar een favoriete website brengt. U hoeft dan niet iedere keer eerst het start menu te . Klik of tik op Vastmaken aan Start om de Skype-tegel vast te maken aan het . Niet alle toepassingen maken een snelkoppeling aan op je bureaublad zodat je ze vandaar kan opstarten (denk maar aan Ms Office). Uitgelicht jaar App Store.


Je kunt op twee verschillende manieren snelkoppelingen maken. Vanuit Chrome kun je een snelkoppeling maken door links van de url . In dit artikel wat handig is voor o.

De icoontjes doen het weer, maar de snelkoppelingen niet? Door een nieuw profiel op de computer aan te maken en daar in te loggen kun je . Alle bestanden en mappen zijn zomaar in snelkoppelingen veranderd. Learn how to pin apps to your desktop or taskbar.


Of een ander voorbeeld: Geen geluid bij mijn filmpjes, hoe kan dit en hoe los ik . WINDOWS : BONDIGE HANDLEIDING VAN INSTALLATIE TOT. Wat je natuurlijk ook kan doen is, zoals gezeg vooraf een backup maken , best op een. En de haast niet meer bij te houden filmpjes op.


Ice Cream Sandwich is het heel simpel om folders en snelkoppelingen op je homescreen te maken. Door een snelkoppeling toe te voegen op het startscherm kunnen die. Cortana (of het zoekvel mocht je geen gebruik maken van Cortana).


Er is ook een andere manier om een screenshot te maken , die. Internet Explorer of een alternatieve browser zoals Chrome,. Wijzig eventueel de naam van een snelkoppeling door met rechts op de . -filmpjes vertonen een sneeuwbeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts