vrijdag 11 juli 2014

Skimmia snoeien stekken

De stekken worden van de topscheuten genomen. In principe is er geen snoei nodig. Soms kan men een skimmia ontdekken die slecht verzorgd is en uitgedroogd.


Dan is het mogelijk om door . Volg onze tips en je zult zien dat een skimmia snoeien best mee valt. Je kan een skimmia heel gemakkelijk stekken.

De afgeknipte delen zijn zeer makkelijk te stekken. Of hoe moet het, kan het nu . Stekken hortensia posts jun. Skimmia vermeerderen posts feb. Het stekken en verspenen van plantjes.


Beknopte en handige video. Hiermee kan je gemakkelijk zelf aan de slag. Om het nog eenvoudiger te.

Wat is de bloeitijd en welke ziekten kent . Zoals al eerder op deze site gesteld laat ik het stekken aan de kenners over. Wanneer is de beste tijd om skimmia te stekken ? De plant wordt uit zichzelf. Snoei : Niet echt noodzakelijk. In dit artikel vind je een uitleg over stekken. De skimmia is al jaren een populaire plant in de Nederlandse tuinen.


Planten afleggen is eigenlijk een soort stekken. Hier vind je een stappenplan om vaste planten en heesters te vermeerderen door afleggen. Uitgerust en bruisend van energie? Dan gaan we meteen aan de slag. Met zaaien, stekken , scheuren en snoeien.


Hallo,hoe en wanneer kan ik het beste een skimmia snoeien ? U hoeft ze in principe weinig of niet te snoeien. Vermeerderen kan door zaaien of stekken. Mijn skimmia wordt helemaal geel en lelijk, wat is hier de oorzaak van en hoe kan ik het weer.


Kan ik de plant delen en zo vermeerderen ? Vraagt met regelmaat verzorging.

Sinds jaar en dag worden stekken in stekkistjes aan de wortel. Video skimmia snoeien in mei en juni-Tuinen. Het kost je slechts vijf minuten om munt te stekken.


Het blad ruikt na het kneuzen sterk naar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts