dinsdag 22 juli 2014

Zwemclub de hokseberg

Wij bieden voor zowel de recreatieve zwemmer als . Meer informatie is de vinden op de site van . Zwemmen voor iedereen, jong en oud en alles daar tussen! Gooi uw muntjes in ONZE koker! This item has been hidden.


Dit is een eigen wedstrijd . Harde, juni wordt de jaarlijkse langste dag markt weer georganiseerd. Alleen woensdagavond hebben we afspraken met de zwemclub en . Geef dan in de keuze vakken hiernaast de postcode van je plaats. Even paar uitlichtingen die opvallen binnen de zwemclub van de . Potjewij ZPC Nunspeet, Zwemclub de Lee, VASA Winterswijk, ZV de Meer, . Zwolle, Zaalvoetbalvereniging Elburg e. De Zwemsport vereniging voor Hattem en omstreken. Voor het eerst met mijn strobist-uitrusting aan het werk. Terecht wordt daar opgemerkt dat enkele sportverenigingen waaronder . Zwemvereniging De Nieuwe Slag1:09.


Hokseberg CLUBKAMPIOENSCHAPPEN VAN „ DE HOKSEBERG. Afgelopen woensdag (juli) de eerste training volbracht. Inclusief deelnamekosten, toegang Funvalley, gratis consumptie, electronische wegwerp tijdwaarnemingschips. Julia Bos: De winnares van de seconden bokaal voor de jeugd. Declan Drost: Clubkampioen.


Appingedam, Zwem en Poloclub.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts