dinsdag 8 juli 2014

Berberis rood

Kies uit ons ruime assortiment! Het rode blad is een leuke afwisseling in het haagassortiment. Hij heeft diep paarsbruin blad dat in het najaar mooie rode herfstkleuren . Bestel hier direct voor een scherpe prijs!


Hij bloeit met kleine gele bloemen en krijgt rode bessen.

Deze compacte struik valt op door de rode bladeren. In de lente komen er kleine geelrode . Deze plant worden geleverd vanaf stuks. Written by Online Tuinieren. Ze zijn er met groen of rood.


Door de rode bladeren vormt deze plant een . Deze rode berberis is zeer geschikt als haagplant.

Wil je snel een mooie rode dichte haag creƫren in je tuin. Bladeren bruinroo in de herfst naar rood verkleuerend. Vruchten zijn 1cm lang en donker rood. Groeit snel met opgaande groeiwijze. Dit is de gewone rode berberis , met ronde purperrode blaadjes die in de herfst licht karmijnrood verkleuren.


Struik met een dichte vertakking, voornamelijk . En als klapper op de vuurpijl wordt het blad in het najaar dieprood met een opvallende gouden rand! In het najaar verkleuren de bladeren in verschillende kleuren oranje- rood. Berberidaceae, is Berberis. BERBERIS rubrostilla `Fireflame`.


Zeer mooie cultivar vanwege de schitterende rode herfstkleur. De bladeren zijn rose- rood gevlekt. De Japanse berberis is niet wintergroen.


Harlequin bloeit met heldergele bloemen en rode kelkbladen en . Wintergroen, blad verkleurt van groen naar rood en terug.

Bloeit mooi wit-geel in de … Gratis. In mei-juni bloeit hij geel. Na de bloei vormen er rode besjes . De zuurbes heeft furore gemaakt vanwege de elegante rode blaadjes die je tuin in de herfst sieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts