woensdag 30 juli 2014

Lavendel planten hoeveel per vierkante meter

De geadviseerde plantafstand is cm. Plant voor een open ruimte. Dus gaat u lavendel planten , raadpleeg Budgetplant. Een prachtige plant voor in uw border of perkje.


Lavandula angustifolia Hidcote.

Advies aantal per vierkante meter : planten. Is het dan voldoende om rijtje lavendel te planten ? Of hoe doe je dit het best? Hoeveel plantjes plant je dan ongeveer per meter ? Aanbevolen aantal per vierkante meter : 9. Welke soorten lavendel kun je het beste aanschaffen voor het aanleggen van lavendelhaag.


Deze mooie kleine struikjes . Kleur: levendig diep paarsblauw.

Aantal planten per m2: stuks. De laagste lavendel die we kweken . Een lavendel planten kan het hele jaar door, zolang het maar niet vriest. Verzorging: Om verhouting te voorkomen, dient de lavendel twee maal per jaar gesnoeid te worden . Bij gebruik als losse haag zijn planten per meter vaak voldoende.


Standplaats, zon, halfschaduw. Hieronder een partij die op 60cm. De struik behoort tot de lipbloemigen . Bij Budgetplant koopt u lavendel planten voor een vaste, lage prijs.


In Nederland staat deze plant beter bekend als lavendel. De plant geeft een zuiders gevoel in de tuin. Kwekerij Vlastuin verkoopt uitsluitend uit STEK vermeerderde lavendel. Voor vakbeplanting: tot planten per vierkante meter.


Ontbrekend: vierkante Vlinderlavendel voordelig in tuincentrum van de. Bij de aanschaf van bodembedekkende planten wordt gerekend met het aantal stuks per vierkante meter. Lavendel is ook een goede randplant ,.

Koop of Verkoop lavendel op Marktplaats. Mooie volle lavendel planten te koop nu voor maar euro per stuk kom .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts