woensdag 5 november 2014

Bananenplant in huis

Bananenplant , bananenboom, Dwergbanaan of Musa. De tropen haal in je huis met je eigen bananenboom. Deze komen van oorsprong uit Zuid-Oost-Azië en . We blijven qua planten nog even in de fruitsferen (zie ons artikel over de ananasplant). Koop een bananenplant en breng de tropen in huis.


De bananenplant is niet alleen mooi, maar zuivert ook de lucht in huis.

Voor een flinke tropische touch in huis is een bananenplant een must. Of een bananenboom, dwergbanaan of Musa… noem hem hoe je wilt. Hoe moet je een bananenplant verzorgen?


En waar zet je deze groene. Een betere manier om de jungle in huis te halen dan met een bananenplant is er niet. De enorme bladeren van de Musa zorgen hier onder andere voor.


Haal de tropen in huis met een bananenplant ! Maar hoe verzorg je deze het beste?

Check mijn tips om je bananenplant te verzorgen. Een echte bananenplant voor in huis. Dit product is niet online verkrijgbaar. Informeer bij jouw Intratuin . Natuurlijk heeft een bananenplant ook water nodig. Dus afhankelijk van hetgeen u in huis hebt mag u zeker een beetje toedienen.


Alle kamerplanten komen bij ons. Over drie jaar je eigen bananen in huis , in de tussentijd. Dit is de wat kleinere versie van de bananenboom, . Dit is natuurlijk niet het geval bij je eigen kleine bananenplant in huis , oftewel de Musa Dwarf Cavendish. De moederplant waar ik het stekje . Bij aankoop in de koude maanden goed inpakken voor het transport naar huis. Door het grote bladoppervlak verdampt.


Je haalt de bananenplant in huis voor een spotprijsje: hij kost maar €49. Hip en ontzettend decoratief. Deze groene vriend is vrijwel altijd een graag geziene nieuwkomer bij de . Ik heb het over de bananenplant.


Haal een tropische sfeer in huis zonder bijkomende hitte, door je eigen bananenplanten te kweken op huiskamer-formaat.

Staat prachtig in ieder interieur Creëer een tropisch sfeertje in huis Er groeien echte bananen aan de . Deze tropische kamerplanten staan prachtig in ieder interieur, er groeien echte bananen aan . Sterker nog, als je twee jaar geleden hier in huis rond had gekeken had je hooguit een bosje bloemen en een . Deze prachtige plant wordt ook wel musa oriental dwarf genoemd. Deze banaan-soort groeit een stuk minder .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts