woensdag 19 november 2014

Parasolhouder boot

BIMINI PARASOL -DELUXE- KNIKARM OLIJFGROEN. Deze parasol is speciaal. Vrijhangende zweefparasol Sunwave 270cm (ecru).


Stevige bimini boot parasol van XL Marine met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Beschikbaar in wit, navy of antraciet. Het forse oppervlak van x.

Kies dan voor de Crescendo multivolant uitvoering. De MaximaVida parasolhouder schroef je met bijgeleverde schroeven eenvoudig. De parasol is ontworpen voor gebruik bij een zeer lage snelheid of wanneer de boot voor anker ligt.


Ideaal voor gebruik op het water, aan de . Madison balkon parasol klem. Voorzien van flexibele mm glasvezel buizen. Parasol grondpen verzinkt Ø mm.


Een parasolhouder om uw parasol stevig in vast te zetten.

De parasolhouder wordt geleverd met passtukken voor verschillende maten palen. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Bootparasols voor boten met LAGE snelheid inclusief de richtprijzen. Een lengte van meter, een wijdte van meter en een hoogte van 1 . Met de parasolhouder voor het balkon bespaart u zich de onhandige en lelijke parasolverzwaringen voor op de grond.


Dokkumer Vlaggen Centrale levert praktische accessoires voor uw parasol. Zowel parasolvoeten als parasolverlichting zijn direct online te bestellen. Stabiele verzinkte metalen parasolstandaard met grondanker, schroefpin, afsluitkapje en 5 . Wil je lekker buiten een boek lezen of gewoon rustig kunnen zitten zonder dat de zon te warm wordt op de huid? Welkom bij de watersportwinkel waar uw wensen centraal staan. Bestel nu ook online in onze webshop!


Zo is het uit te houden in de zon. Zeker met die UV bescherming. Met een parasol heeft u snel schaduw gecreëerd. En wanneer het erg waait zorgt een windscherm voor extra comfort. U schermt uw plek eenvoudig af voor . De Amsterdam parasol heeft een diameter van 300cm, waardoor je met veel personen kunt .

Past op elke standaard lier. RVS en kunststof- voorzien van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts