woensdag 26 november 2014

Droogrek leifheit

Smal droogrek , past in ieder ligbad. Vele aanbiedingen bij bol. Droogrek met klapvleugels van hoogwaardig aluminium. Blokker droogrek - wit - meter. Leifheit droogrek Pegasus 2Deluxe mobile.


Voor iedereen een voordeel.

Vind LEIFHEIT droogrek op Marktplaats. De omhoogstaande vleugels zijn bedoeld voor het drogen van je lange . Stevig, stabiel droogrek voor binnen en buiten. Perfect voor lang wasgoed. Kenmerken: Door middel van wieltjes draaibaar in alle richtingen (360° functie).


Win een JYSK cadeaukaart t. Meld je nu aan voor de JYSK nieuwsbrief en ontvang . Goedkoop Vergelijk alle droogrekken prijzen lager dan euro.

LAAT DE POPPENWAS NETJES DROGEN OP DIT LEIFHEIT DROOGREK. Materiaal: Metaal, Kunststof. ALLE KLANTENBEOORDELINGEN. Het rek wordt geleverd met een droognet voor de fijne was.


Inklapbaar en verstelbaar . Snel op te zetten X-model, . Door het droogrek op je bad te plaatsen, staat het rek nooit meer in . De riante drooglengte van meter biedt plaats aan meer dan een volle wastrommel. Klassiek model schaardroogrek. Afmetingen: lengte 82cm, breedte 53cm en hoogte 90cm. Ingeklapt: lengte 108cm, breedte en hoogte. Wij hebben wel een kin maar geen wasdroger.


We hebben geen droger, omdat ik het teveel gevraagd vind om in ons kabouterhuisje een . Beschikt over drie droogniveaus en de drooglijnen . Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Prijsvergelijking is €550. In Fin Shop Bornem, Industrieweg in Bornem.


Zeer stabiel mooi afgewerkt inklapbaar droogrek met twee zijrekken.

Info, Extra lange droogspijlen voor kledingstukken in XXL-formaat Extra hoog: De zijdelingse vleugelhoogte bedraagt ca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts