dinsdag 11 november 2014

Golfbad oss naaktzwemmen

Elke vrijdagavond (m.u.v. de zomer- en herfstvakantie) kunt u in het Golfbad naturistisch zwemmen! Kom genieten van het warme water, de golven, glijbanen,. Noord Brabant Noord Brabant (Zwembaden met naaktzwemmen ) Golfbad Oss. Reviews van bezoekers over Golfbad Oss. Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Golfbad Oss.


Naaktzwemmen iedere vrijdag 20. Jongeren onder de jaar mogen . OSS - In het Golfbad in Oss kan vanaf vrijdagavond naakt worden gezwommen. Elke Vrijdag avond Naturistisch zwemmen in het Golfbad Oss tussen 20. Toch fijn dat die zon bij Golfbad Oss op de muur staat.


Nu heb je helemaal het tropische gevoel als je lekker naakt komt zwemmen op de vrijdag avond. De Belgische naaktzwemkalender. Zie website golfbad Oss wie weet een keer samen gaan? Jammer dat het naaktzwemmen in Oss savonds is want mijn dochter (van 5) wil . In het Golfbad is het de hele dag genieten: heerlijke Berenbaden voor de kleintjes, spectaculaire glijbanen, elk half uur golven en veel spelmateriaal in het . Je dient in te loggen om berichten en . Het zwembad opent die dag haar deuren exclusief . Zeemeerminfeestje in Golfbad Oss.


Zwemmen als een zeemeermin! Let op: betaal niet teveel voor golfbad oss kaartjes. Het gemeentebestuur is niet van plan het naaktzwemmen af te schaffen.


Turbozwemmen den haag Oostelijk zwembad vrij zwemmen Oss zwembad Zwembad glijbaan . Voortaan naakt zwemmen in Golfbad. Er zijn ook zwembaden met uren voor naaktzwemmen. Ontdek ons gehele assortiment in onze grote showroom in Oss.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts