maandag 10 november 2014

Reeën chalet hengelhoef

Vrijstaande chalet geschikt voor personen. Midden tussen de bomen of een plekje met veel zon? Je chalet is altijd gelegen op een prachtig deel . Prijzen en beschikbaarheid. Mini break met kinderen van vier en 11.


Lastminute weekend euro exclusief. Wij verbleven in een Vossenchalet. Afhandeling bij de receptie ging . Mooi ruim groot chalet Met ruime plaats en eigen parkeerplaats slaapkamers met 2 . SdyC50fBfY Vergelijkbaar jul. Hengelhoef in een 6-persoons Reeënchalet in. Reeen , chalet 3-kamers m2.


Deze ruime Reeënchalet is geschikt voor personen, wat een ruimte! De accomodatie ( reeën - chalet ) was super, de ligging was ook erg schoon en goed . Wij hebben een midweek in een reeën chalet vertoefd. Het is een 1hectare groot bosgebied met damherten, reeën , everzwijnen en een eendenvijver. VAKANTIEWONING MET ZWEMBAD IN PARK HENGELHOEF. We hadden een midweekje geboekt in een vrij nieuwe Reeënchalet.


Mooie accommodatie en deze was ook goed schoon gemaakt. Op het park was het goed . Houthalen-Helchteren Vakantieparken HH Reeënchalet. Deze 6-persoons Reeënchalet kan je goedkoop boeken bij Bungalows. Het chalet is praktisch nieuw en ideaal voor kleine gezinnen.


De reeënchalet was zoals anderen aangaven niet echt grondig gepoetst en ook de . Center Parcs Les Ardennes. Vroeg in de ochtend heeft u kans om op het landgoed reeën , vossen, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts