donderdag 13 november 2014

Monstera deliciosa snoeien

Bekijk alle reacties via groeninfo. In principe hoef je deze plant niet te snoeien. Wil je dat de plant niet . Kamerplanten die weinig onderhoud vragen en eenvoudig te houden zijn in de huiskamer.


Monstera deliciosa of gatenplant.

Wegdoen wil ik niet want er is niks mis met de plant. Ik kan, al googelen niets vinden over snoeien. Of het gaat alleen over de luchtwortels. Hoe stek je een monstera ! Snoeien is een goede optie om je plant wat in omvang te doen krimpen.


Deze kamerplant is al jarenlang bekend bij het grote publiek, maar is nog steeds even populair. Pluto,maar ondanks enkele .

Knip de te grote stengels af met een snoeischaar. Alleen afgestorven delen wegnemen. Bij plaatsing in de volle grond in de herfst alle. Nu is er een revival van de kamerplant aan de gang.


In die omgeving is het een half klimmende plant van . Het is een klimplant met . Reinig alle puin uit de bodem rond de M. De gatenplant zie je veel als kamerplant in Nederland. De plant houdt van een hoge luchtvochtigheid en . Altijd een groot assortiment betaalbare kamerplanten en tuinplanten op voorraad. Op de voorgrond: onze redactie-pannenkoekplant (Pilea peperomioides), in het.


Deze stek methode is natuurlijk ook geschikt als snoei methode. Snoei geregeld om hem in vorm te houden. De hele plant is giftig en bevat onder meer kristallen van calciumoxalaat, maar. De buxus groeit traag en laat zich gemakkelijk snoeien ,.

Gatenplant ( monstera deliciosa ). Zelf heb ik een bescheiden exemplaar, . Omschrijving Vellen en snoeien van bomen ook die gevaarlijk staan . De groep van de Ficus (Ficus benjamina, Ficus elastica of rubberplant) bevat veel. Bij het snoeien of verpotten van Euphorbia dient men handschoenen te dragen en zijn ogen te beschermen. Dan moet je de plant snoeien.


Een tropische klimmer die het prachtig doet in uw warme huiskamer! De grote gatenplant is de monstera deliciosa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts