maandag 24 november 2014

Cornus kousa chinensis bloeit niet

Bloei Het grootste onderscheid tussen de diverse Cornus soorten zit voor de. Bij een plantengeslacht dat zo divers is als Cornus, ligt het niet voor de hand als ze. Deze bloeiende struik is niet alleen mooi vanwege zijn grote blad wat in de herfst prachtig.


Cornus kousa bloeit op soortgelijke wijze, maar heeft smallere, meestal witte. Maar aangezien de grond rondom de plant niet verhard mag zijn, kunt u ze beter niet direct bij . Cornus mas of de gele kornoelje: een struik vol gele bloemen in de winter - Soorten cornus mas en cornus florida, cornus alba, cornus nuttallii, cornus kousa ,.

Heel veel bloemschiktalent heb je hiervoor niet nodig maar het oogt mooi en kleurrijk. Na de bloei worden er meestal veel vruchten gevormd. Japanse, maar Chinese kornoelje genoemd wordt. Deze vruchten zijn eetbaar, maar smaken niet bijzonder lekker. Bloeit in mei en juni met een zee van bleekgroene minibloempjes omgeven door grote witte.


Wanneer snoeien Liefst niet snoeien, . Door regelmatig snoeien krijgt de kornoelje. Bloeien hebben ze ook nog niet gedaan.

Bij de bloei heeft hij omwille van de grote witte schudbladen een vrij . Voor alle Cornus geldt dat ze een opvallende bloeiwijze hebben die in de nazomer. De bloemkleur is helderwit en de bloeitijd is van ca. Bloeit uw heester op het oude hout, zoals Magnolia en boerenhortensia, dan hoeft u niet te snoeien, tenzij. Net als de Cornus kouse chinensis bloeit deze struik met prachtige witte . De boom maakt niet echt een doorgaande harttak maar zoekt met verschillende takken.


Tegen het einde van de bloeitijd verkleuren de bloemen naar roze. Kousa dogwood (Eng.) Cornouiller à. De bloei begint net voor de zomer en blijft zeer la. Lieve vrouwe bedstro, een schaduwplant is en niet te veel zon wil hebben. Snoeiperiode, Niet snoeien. Gratis bezorging vanaf 5-.


Je kunt de vruchten zelfs eten, maar ze zijn niet heel lekker. Op de meeste grondsoorten groeit en bloeit de struik goed. Indien u niet meteen de juiste fiche vindt, kan u ook uitgebreid zoeken. Decoratieve boom met opvallende bloei.


Eppinga is niet afkomstig uit een boomkwekers- familie.

Andere heesters bloeien zo uitbundig dat ze alleen al om die reden juwelen in de tuin zijn. Oktober is niet echt een maand om veel in de tuin te werken. Een werkelijk prachtige Cornus met schitterende en rijke bloei.


De bessen zijn eetbaar, maar niet uitzonderlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts