vrijdag 21 november 2014

Druppelslang gardena

GARDENA Duizend druppelslang - meter. Werkt al op zeer lage waterdruk. Bestel direct in onze webwinkel! De slang werkt namelijk ook bij lage druk.


Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Een druppelslang is zeer geschikt om rijen planten te bewateren.

Druppelslangen vind je bij Coolblue. De gardena druppelslang is zeer geschikt voor gerichte, waterbesparende besproeiing van rijen planten, omdat de slang ook bij lage druk werkt. Slang voor druppelbevloeiing. Gardena Duizenddruppelslang meter. Een ondergrondse en bovengrondse druppelslang van gardena met een diameter van 13 . Gaat u een druppelslang in uw tuin aanleggen?


Bekijk ons assortiment Traprenovatie in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.

De druppelbuis is om … Prijs o. Dit betreft een nieuw product. Of je nu een bestaande tuin hebt of plannen hebt voor een nieuw tuinproject, er is altijd wat te doen in je tuin. Kan korter en langer gemaakt worden, tot maximaal meter lengte.


Aansluitarmaturen voor op het begin en het eind van de duizend druppelslang : aansluitstuk met reguleerventiel en waterstop. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Hoeveelheid afronden, 01. Voor duizend druppelslang.


Onze druppelslang hulpstukken kenmerken zich door de eindeloze mogelijkheid om te hergebruiken. Dit wil zeggen dat het druppelslang hulpstuk na montage . De flexibele druppelslang is samengesteld uit flexibel weerbestendig rubber, wat niet scheurt en vervormd. Je kan ook gardena zweetslang of druppelslang gebruiken maar deze. Vergelijk winkelprijzen. Ik denk er namelijk over om ook druppelslang te gebruiken maar heb.


Met deze druppelslang kan je rijen planten gericht besproeien. De Rain Bird druppelslang is een handige slang die geschikt is voor. Dit type druppelslang is zeer geschikt voor micro irrigatie zoals bevloeiing van bloemen en planten, zowel ondergronds als bovengronds.

Deze zweetslang zorgt voor een gerichte en waterbesparende besproeiing van rijen planten. U kunt de slang verlengen (met een 2de slang) tot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts