donderdag 29 oktober 2015

Breda pas

De BredaPas is een kortingspas. Woont u in Breda en heeft u een laag inkomen dan kunt u de gratis BredaPas aanvragen. Kortingspas voor Bredanaars met weinig inkomen. Sporten met korting BredaPas.


Met een BredaPas kunt u sporten met korting . Is het inkomen tot 1 van de bijstandsnorm?

Dan kunt u een BredaPas aanvragen. Klik hier voor een overzicht van . Kijk geregeld even op deze site voor het laatste nieuws. Monkey Town Breda is een leuk en spannend indoorspeelparadijs voor . Vijfenzestigplussers uit Breda die in het bezit zijn van een BredaPas krijgen vanaf nu korting op de kant en klaar maaltijden van Menu Surplus.


Speciaal voor mensen uit Breda met een laag inkomen heeft de gemeente Breda de BredaPas. Vraag de pas aan via de website van de gemeente! De gratis BredaPas is een inkomensafhankelijke kortingspas.


Met deze pas krijgt u onder andere korting bij de Nieuwe Veste en Bredase sportverenigingen.

Ook als men volledige kwijtschelding van de ge-meentelijke belastingen krijgt, komt men in . Je dient hiervoor wel te beschikken over een geldige BredaPas welke je via . Hierin zijn afspraken vastgelegd voor . Geval van veteranenziekte in Breda De GGD onderzoekt een geval van veteranenziekte in Breda. Treinverkeer weer op gang na flinke binnenbrand bij NS-station in Breda Het treinverkeer rond Breda . Ongeveer drieduizend Bredanaars van boven de die in bezit zijn van een BredaPas , kunnen vanaf januari voor een bedrag van euro . Heeft u een BredaPas dan kunt u er deze herfstvakantie weer voordelig een dagje met de bus er op uit. Maak een keuze uit een van de . Ook dit jaar weer een samenwerking met BredaPas. Op het Brakkenfestival betalen kinderen entreegeld: €voor een hele dag speelplezier op meer dan 55 . Deze etymologie wordt echter niet algemeen onderschreven (zie onder). Tabel Huishoudens in de gemeente Breda, uitgesplitst naar laag.


Daarom hebben we een ovreenkomst gesloten met de Gemeente Breda. Gezinnen die in het bezit zijn van een BredaPas krijgen maar liefst korting op . See what people are saying and join the conversation.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts