dinsdag 27 oktober 2015

Vleesetende plant filmpje

Er zijn planten die vlees eten, maar hoe werkt dat eigenlijk? Maurice bekijkt ze van dichtbij. Met hun wonderlijke vormen en fascinerende prints zijn vleesetende planten een bron van inspiratie.


Spin in vleesetende plant. Simpele Hollandertjes die ook eens een.

Vleesetende planten voeden zich met vliegen. In Indonesië groeien heel bijzondere planten. Dit zijn vleesetende planten. Uit de plant groeien bekers.


Op Boomerang vind je je favoriete cartoons, filmpjes en gratis spelletjes. Kinderfilmpjes van Bernard kijken. Bekijk dan het filmpje op NTR: Schooltv.

Plaatje Hoe beweegt een vleesetende plant ? Zo vangen vleeseters hun prooi. Hoe dat precies gaat, zie je in dit filmpje. De venusvliegenvanger of venusvliegenval (Dionaea muscipula) is een vleesetende plant uit de zonnedauwfamilie (Droseraceae).


Het is de enige soort in zijn . Ze spreken zeer tot de verbeelding: de vleesetende planten. Grote hompen vlees verdwijnen in de kwijlende muilen van lieve en verleidelijke . De Venusvliegenvanger lokt insecten naar zijn bladeren en slaat dan razendsnel toe! Ze vangen en eten insecten of kleine dieren zoals kikkers. Kijk maar eens naar dit filmpje. Dit filmpje geeft je een inzicht in de wereld van de vleesetende plant.


Elke week bespreken we een vijftal opzienbarende kanalen of filmpjes. : Boerderijbewoners, kersthaters en vleesetende planten. Steek je tong eens in een vleesetende plant. Zoek meer artikels over: filmpje , tong, wtf, vleesetende plant , venusvliegenvanger.

Zoals veel vleesetende planten komt de venusvliegenvanger voor in. Inleiding Wat zijn vleesetende planten. Berichten over vleesetende plant geschreven door Jan K. Planten hebben water, koolstofdioxide en mineralen zoals stikstof, fosfor en ijzer nodig om. Toch zijn ze met de juiste verzorging mooi groot te krijgen (zie het filmpje hieronder). Je hebt gezocht op vleesetende plant (1).


Probeer dan één van de onderstaande woorden. - filmpje van een venusvliegenvanger in actie. School TV: Zijn vleesetende planten echt gevaarlijk? Zijn er vleesetende planten die kleine reptielen of zoogdieren eten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts