donderdag 15 oktober 2015

Viburnum opulus winter

Ze hangen dan ook vaak nog in de winter aan de struiken. Vanaf juli verschijnen ook rode vlezige besjes die tot diep in de winter. Viburnum opulus kreeg in het nederlands de mooie maar verwarrende naam gelderse.


De plant is mooi vanwege de vele witte bolvormige . Tot natuurlijk de nood het hoogst is… als het eind van de winter nadert, en er.

Sneeuwbal (Viburnum) kan zowel in de zomer als in de winter bloeien. Na een strenge winter kun je de struik controleren op doodgevroren . Winterhardheid , Goed winterhard. Bloemknoppen en bloemen OKTOBER - DECEMBER.


De trossen blijven soms een hele winter onaangeroerd hangen. Er zijn bladverliezende en wintergroene soorten en het blad verkleurt mooi in het najaar. Deze Caprifoliaceae heeft.


Veel viburnumstruiken worden sneeuwbal genoemd.

In de herfst een mooie herfstkleur, in de winter bladverliezend. Viburnum (ned. naam sneeuwbal), zijn wonderlijke heesters met vaak. The same pruning technique can be . Helderrode vruchten ontstaan in augustus en blijven aan tot in de winter. Viburnums are an essential winter garden shrub for scent and colour;. Gelderse roos in de winter.


All about care, location, watering and varieties. Visualise le texte intégral: NOT AVAILABLE. De door jou gezochte advertentie is helaas niet. Sterke plant en zeer winterhard.


Bladverliezend in de winter. De hoogte na jaar is 2. You can see the original site of the image here. The distinctive orange-red berries of highbush cranberry lend this species its common name. They often remain on the shrub throughout the winter.


De Sneeuwbal is wintergroen.

Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Viburnum rhytidophyllum? De bessen kunnen tot lang in de winter aan de bomen of struiken hangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts