vrijdag 30 oktober 2015

Taxuskever bestrijden bayer

Een aantal daarvan is bijzonder schadelijk, zoals de taxuskever of de gegroefde lapsnuitkever. Plantaardig insecticide voor de bestrijding van. De taxuskever is bruinzwart van kleur en heeft een lengte van ca. Hij vreet hoekige happen uit de randen van bladeren en scheuten.


Bayer Crop Science: OrganisatieDuurzaamheidOver Ons.

Weet iemand een goede manier om deze kevers te bestrijden. Voor de bestrijding van LARVEN van de lapsnuitkever moet de dosis 5. Het middel (thiacloprid zit ook in Provado van Bayer ) Vrijdag Juli . De schade door de volwassen taxuskever wordt gekenmerkt door. Biologische bestrijding mogelijk met. Dit product bestaat uit een houtige . In de groeven bevind zich een gel met aaltjes van de soort Steinernema Carpocapsae, die de volwassen taxuskever zeer effectief bestrijden.


Compost speciaal ter bestrijding van de Taxuskever en larve (liter zakken incl. verzending) ook in de winter te gebruiken.

Naast aaltjes is dit een aanvulling om de taxuskever te bestrijden. Conclusie: het middel op basis van een schimmel werkt tegen taxuskever. Deze parasiet is zwart of bruinzwart van kleur en ca.


Deze aaltjes zijn speciaal voor het bestrijden van larven en poppen van de taxuskever en de snuitkever. Vanaf begin november gaan de larven in rust. Chemisch kunnen de taxuskevers behandeld wor-. De gevreesde taxuskever is schadelijk in de tuinbouw, maar voornamelijk op.


Gewas, Ter bestrijding van, Dosis. Dit kan met een combinatie van Calypso Garden ( Bayer ) en Decis plus Siertuin ( Bayer ). Er zijn manieren om de taxuskever te bestrijden. Tijdig bestrijden is dan zeer voornaam om de schade te beperken. U kunt bij ons gratis de Bayer Gids of Luxan Gids krijgen, daarin staan tuinproblemen duidelijk met.


Onderstaande afbeelding geeft de taxuskever en de taxuslarve weer. Enkel Merit Turf van Bayer voor professioneel gebruik kan deze larven bestrijden. Deze nematoden zijn speciaal voor het bestrijden van larven en poppen van taxuskever.


Larven van de taxuskever bestrijden (lapsnuitkever)?

Bestrijd de larven van de taxuskever effectief met behulp van aaltjes. Deze biologische tegenstander is . Nemasys H: werkzaam tegen o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts