donderdag 22 oktober 2015

Ofyr bbq

Het unieke design maakt het tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. De kegelvormige vuurschaal . Exclusieve barbecue voor liefhebbers van buitenkoken. Bestel hem bij op Vuurkorfwinkel.


Bbq And Friends Gasbarbecue Curitiba. Op zoek naar een Ofyr barbecue ? Hottubselect heeft het hele assortiment met een korte levertijd. Bezoek onze showroom in Odiliapeel of Twello. Nu is de ofyr ook te huur!


U kunt al een ofyr bbq huren voor € 5- . De OFYR vuurschaal, een prachtige barbecue. Deze exclusieve bbq is voor de echte liefhebber. Met de OFYR vuurschaal BBQ is buitenkoken een feest! Net als een traditioneel kampvuur brengt de.


Een Ofyr vuurschaal bestel je nu online bij Kookpunt. Vanaf € gratis verzending. En is het nu een vuurschaal of een BBQ ? De sokkel en vuurschaal van de OFYR zijn uitgevoerd in cortenstaal. De hitte straalt vanuit het midden.


OFYR is a functional artwork designed to bring beauty, warmth, food and friendship to your outdoor space. De Waterreus gemaakt door TripAdvisor-leden. More practical and stylish than your typical barbecue. Koken en grillen in de buitenlucht krijgt een totaal andere invulling met de Ofyr Vuurschaal die je ook als grillplaat . OFYR is a brand new way to cook and grill outdoors – with a unique design for incredible versatility. The cone-shaped fire bowl features a wide, flat rim that . Ben je op zoek naar iets unieks voor je feest?


Huur een Ofyr bbq en geef een speciale toets aan je feest. Na het koken kan je nog gezellig .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts