vrijdag 30 oktober 2015

Braam chester thornless

Bestuiving: zelfbestuivend. Sterke groeier met lange dikke scheuten. Laat rijpen zeer grote . Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! Binnen 2-werkdagen bezorgd!

Dit ras geeft kwaliteitief zeer goede bramen en is geheel doornloos. De bramen zijn zeer groot . De vruchten zijn glanzend zwart, mooi van vorm en rond tot . Goede productieve, doornloze selectie, met rond augustus smakelijke en goed bewaarbare bramen. De prachtige bloei trekt veel insecten aan. Chester Thornless is een sterk groeien laat rijpend en stekelloos ras met grote vruchten. Een braambesstruik met grote vruchten en doornloos.


De bessen zijn vanaf augustus plukbaar, ze zijn sappig en lichtzuur van smaak.

Doornloze Braam , Hoogte:2cm. Type plant: Fruit, Heester. Bestel direct online of bezoek ons tuincentrum. Ben je op zoek naar een bramenstruik die geen doornen heeft en die daarnaast geliefd is bij bijen en hommels? Koop nu en betaal pas over dagen!


Rubus moriferi) en aanverwanten. Hull van het United States . Een bladverliezende braamstruik die kleine witte . Bloeitijd: mei, Bladkleur:groen, Rijptijd: augustus, Standplaats: zonnig, Lekkere grote zoete braam. Afbeeldingsresultaat voor doornloze braam chester thornless.


Snoeien: dikke takken in het voorjaar . De meeste winterharde en gezond groeiende, doornloze braam met grote,aromatische vruchten vanaf augustus tot eind september. Bramen snoeien is niet moeilijk, maar is wel een klusje dat je ieder jaar. Bramen zijn eigenlijk niet erg geschikt voor de kleine moestuin - je. Een stevige braam met een zeer goede smaak.


Braam (rubus fruticosus Thornless Evergreen) fruitplanten.

Een krachtig groeien laat rijpend en stekelloos ras met grote vruchten die geschikt zijn . Het mooie van bramen is dat je aan één struik tegelijkertijd bloemen, onrijpe. Als je bramen in je eigen tuin plant, is het dan ook beter om gecultiveerde variëteiten. De opbrengst zijn heerlijke, stevige paarszwarte bramen. Chester blackberries are the most winter hardy and largest-fruiting of the thornless blackberry varieties.


Individual fruit measure up to long, as big as sm. Belevenissen van een Tuinkabouter - Fruit bramen - De weg naar een perfecte tuin gaat. Kind vriendelijk plantje voor in elke.


Alle braamstruiken dragen zeer donkere, min of meer ronde vruchten, die.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts