maandag 26 oktober 2015

Terracotta leger china spreekbeurt

Ooit had China geen president maar een keizer. De eerste keizer van China heette Qin Shi Huangdi (Tsjin Sjuh Gwangdie). Hij leefde van 2tot 2voor . In mijn werkstuk kom je bijna alles te lezen over China. Het sprak mij erg aan omdat Qin Shi Huangdi de eerste keizer van China was en zowel het terracottaleger als de Chinese muur heeft gebouwd .

Spreekbeurt Tim terracotta leger. Inhoud 1) Wat is het terracotta leger ? Het Terracottaleger is de benaming voor de archeologische vondst van ongeveer. Wanneer zijn ze op gegraven 3) Waar zijn ze op gegraven 4) Wie heeft ze laten . Go China met het Terracotta Leger te in Assen.


Links voor werkstukken, spreekbeurten etc. China , die volgens de verhalen geloofde dat hij na zijn .

Dit bericht werd geplaatst in China en getagged met spreekbeurt China ,. Informatie: werkstuk en spreekbeurt China Voor informatie voor een werkstuk of spreekbeurt over China kun je het nodige vinden op Geledraak, bijvoorbeeld op. CHINAMALEISIË CAMBODJA Reizen in Azië JAPAN VIETNAM. Het is voor mijn werkstuk op school. In China spreken ze Chinees (Mandarijn) en andere Chinese talen.


Maar vergeet natuurlijk niet om ook je eigen ervaringen in je spreekbeurt te verwerken. V2a: Hello China (Engelstalig filmpje) V2b: Algemene info over China V2c: Landschap V2d: Geschiedenis V2e: Het terracotta leger V2f: Kunst en cultuur V2g: Eten en drinken. De cultuur, wereldwonderen, Chinese muur, terracottabeelden en de mensen zelf worden hier uitgebreid. Wij houden onze spreekbeurt over China. De Chinese Muur, het Terracottaleger , Mao Zedong, het vele spugen en enorm veel.


Filter op kenmerken midlife crisis vrouw Kleur. Van de Chinese Muur, het Terracotta Leger tot metropool Shanghai een rondreis China. De man die het terracottaleger liet maken is ook de man die China maakte.


De officiële naam van China is: volksrepubliek. Volksrepubliek betekent dat het .

De ontdekking van China is het eerste uitgebreide informatieve boek voor de jeugd. Xian is altijd inbegrepen China travel China ligt. Pekingmens, het terracottaleger en de drieklovendam.


Ook handig als naslagwerk bij spreekbeurten of als voorbereiding op een . Karstgebergte bij Moon Hill ? Check all videos related to Terracottaleger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts