maandag 5 oktober 2015

Hubelino trechter

Gratis verzenden en dag levertijd. Bestelt u bij knikkerbaanxl. Bedankt voor het abonneren! AbonneerGadgetGear ⇨ Lees de review: ⇩ Klikkerdeklik voor meer. Uitbreidingsset met daarin o.

Uw knikkers rollen door de trechter op hun weg naar beneden. Deze uitbreidingsset bevat leuke trechters. De trechter voor de knikkerbaan komt in twee . Onderdelenset trechter dlg.


Laat uw knikkers door de trechter naar benden rollen. Met deze combinatie bouw je de leukste knikkerbaan. In de grote winkel van Speldorado vindt U in onze bouw en constructie afdeling het. De set bestaat uit trechters , knikkers, baandelen, kleine grondplaat en .

Laat de knikkers rondtollen en ze vervolgens wegschieten met deze uitbreiding en maak je knikkerbaan . Kleur van het product: Multi kleuren, Aanbevolen leeftijd (min): jaar, Aantal stuks: stuk(s). Gewicht verpakking: 4g. Deze delige set met trechter staat garant voor nog meer plezier! Er zijn verschillende basis-, aanvul- en uitbreidingssets . Of uitbreidingsets zoals de slingergoot, trechter en katapult voor nog meer . Voeg trechters en bochten toe om het geheel nog spectaculairder te maken.


Steek alle stukken in elkaar en je krijgt een knikkerbaan. Maak hem nog sneller en indrukwekkender en voeg tunnels, trechters , bochten,. Producten zoeken: hubelino trechter. Hubelino Knikkerbaan - Baanelementenset met.


Ik kreeg een set van Credu en ook onze peuter werd er superblij . Hierdoor bouw je de mooiste en. Zie mijn andere advertenties voor nog meer hubelino en duplo. De hubelino past perfect op de duplo. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.


HUBELINO TRECHTER AANVULSET 22-DELIG.

Maak van je bouwstenen een knikkerbaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts