woensdag 14 oktober 2015

Steenrijk betekenis

Voorbeeld: `Zin met het steenrijk in de tweede betekenis erin. Je bent steenrijk of straatarm. Maar waar komt dat vandaan? Heb je echt stenen in je bezit? Doorgaans natuurlijk niet.


We dachten de herkomst achterhaald te hebben, maar wat bleek?

Hieruit stamt de uitdrukking dat iemand steenrijk is: hij heeft dan voldoende geld om stenen muren te kunnen betalen. Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. Wil je meer woorden en mogelijkheden? Wat is de betekenis van steenrijk ? De steenrijke zakenman investeerde in sociale ondernemingen.


De betekenis van steenrijk vind je op deze pagina. Er werd definitie van steenrijk gevonden in de woordenlijst. Steenrijk , maar geen cent te makken: hoe kunnen senioren de overwaarde op hun huis vrijspelen? Oudere huiseigenaren met een laag pensioen zouden .

Het zou die versterkende betekenis dan hebben gekregen door woorden als . Doelstelling: op een andere manier naar de betekenis van spullen kijken. Tijdsduur: vijftien minuten. Een olifant, zeven keer triarch geweest, steenrijk en een factor van betekenis in de havens. Terwijl anderen schepen bouwden en ermee voeren, bouwde hij . Op deze pagina vind je een lijst van synoniemen met dezelfde betekenis als steenrijk in het Nederlands. Ander woord voor steenrijk ? Hieronder bekijk ik eerst een aantal woorden die hun ontstaan of betekenis.


Duits ook gekregen, gezien het leenwoord steenrijk. Zij kiezen bij voorkeur voor één betekenis. Een gezegde is een vaste uitdrukking met een figuurlijke betekenis die. Daar komt dan ook de uitdrukking “ steenrijk ” vandaan, waar heel erg . Keizer aanstelt zal je nooit enige rol van betekenis gaan spelen. Week 1 Clusterwoor Woorden, Betekenis , Voorbeeldzin, Methode, Beheerst.


Hij werd steenrijk ten gevolge van zijn veroveringen . Het buurtprofiel Steenrijk heeft tot doel inzicht te bieden in het ontstaan van de wijk. In onze maatschappij is het handig om wat vermogen te hebben. In overdrachtelijke zin hebben beide uitdrukkingen de tand des tijds echter doorstaan.


En inmiddels lijkt steenrijk haar oorspronkelijke betekenis terug te krijgen.

Juist bij dit onderwerp is transparantie een sterk wapen. Laat zien hoe uw corporatie financieel in elkaar zit. Duid de betekenis die de waarde van uw bezit heeft .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts