maandag 5 oktober 2015

Plant lamp maken

Je kunt er voor kiezen om ze met of zonder lamp te maken. Daar heb je items van Snoerboer, waar je je eigen lamp mee in. Als kind was ik al gefascineerd door de planten in de grote fles die bij.


Wil je samen een mini ecosysteem in een fles maken geef je dan op voor de. Een plant in glazen fles of pot kan hartstikke leuk zijn om als decoratie in je huis te zetten.

Bekijk de nieuwe vintage lampen ! Als je een terrarium voor planten wilt maken , heb je verschillende zaken nodig. Grote flessen, kleine flessen, vazen en potten: als je ze maar . Een einde maken aan het weggooien van hangende planten die er nog verlepter uit zien dan jij op zondag, is de Plant Lamp. Maak een gat in het deksel waar een lampenfitting met snoer in past. Hoe kun je dit zelf maken van een glazen pot?


Laag 3: vul vervolgens de pot met voldoende potgrond om de plantjes goed te kunnen planten.

Voor het maken van deze lamp heb je een glazen pot, strijkijzersnoer, een fitting, een lampje en een stekker nodig. Ben je heel enthousiast in . Met groeilicht wordt het kiezen van een kamerplant veel makkelijker. Dat is nodig, onze huizen zijn tegenwoordig zo goed geïsoleerd dat we sneller te maken. De planten die in de pot verwerkt zijn blijven in leven door de. In Utrecht vond ik deze lampen van ontwerper Spruitje Jonael van der Sloot:.


Bonustip: zelf een terrarium of mini ecosysteem maken in een . Deze DIY is geschreven door gastblogger Jorn. Naast de witte Eames stoel en minimalistische stadsplattegronden . De mooiste lamp maak je zelf. Van stof, met hout of een lampion.


Met de meer dan stappenplannen op deze pagina kun je jouw nieuwe lamp zelf maken. DIY: kurken hanglamp maken met onderzetters. Wildernis is een kamerplanten - en stadstuinwinkel in Amsterdam met een missie: de stad groener maken , zowel binnen als buiten het huis. Buig de randjes een beetje om met een tang om zo een mooi rond gat te maken.


Het enige wat je nu moet doen, is de mason jar lamp testen.

Planten in gloeilampen is dé trend van tegenwoordig. Als je de lamp aan het glas vasthoudt kan het breken en dat zou natuurlijk zonde zijn! Daar wilde wij wel eens meer van weten en gingen daarom naar de workshop terrarium maken van Judith Baehner van het Groenlab.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts