woensdag 3 februari 2016

Betonlatei berekenen

Latei ter overspanning van metselwerk. Daarnaast is de betonlatei voorzien van een waterhol die zorgt dat het water niet via de latei de. Eventuele emballage en additionele verzendkosten worden berekend na het plaatsen van de order.


De benodigde lateihoogte volgt uit de berekening. Betonlatei schoonwerk met waterhol nodig? Bij PontMeyer vindt u verschillende lengtes direct uit voorraad leverbaar.

Klik hier voor prijs en advies! Deze lateien zijn niet berekend op het dragen van de vloer. Zo heeft het enkele weken gestaan en . Heb je dat hoekprofiel laten berekenen ? Zo ja, dan moet je ook kunnen weten welk representatief moment (Mrep) je nodig hebt voor die latei.


Beton lateien zijn onmisbare structurele leden gebruikt in metselwerk constructie voor ondersteuning boven raam-en deuropeningen. Een stalton latei is nog altijd voorgespannen, en een betonbalkje boven je. In een draagmuur bereken ik boven elke opening een betonbalk!


Voor een dubbele deur met daarnaast een groot raam hebben wij een latei nodig voor de binnenmuur met grote overspanning.

Het is verstandig om de precieze dikte en afmetingen op voorhand te laten berekenen door een architect. Zo komt u bij het gebruik van poutrellen niet voor . Omschrijving: Nieuwbouw bedrijfswoning Meerkensweg te Volkel. Een Staltonlatei is een geprefabriceerde latei in voorgespannen beton, met een rand in. Een stalen latei is een constructief zelfdragend element dat boven gevelopeningen wordt toegepast.


De latei draagt de belasting van het bovenliggende . Calduran Kalkzandsteen berekent de standaard Vebo lateien. Door het geringe gewicht van de stalen latei ontstaat . Berekening constructieonderdelen. Controle metselwerk penant. Sleiderink is Groothandel in Lateien! Neem contact op met onze productspecialist of bestel gewapende betonlatei 60x1mm direct in de webshop.


Bekijk Raamdorpelsteen 105mm op de website! Grootste aanbod metselstenen van NL. Verzinkte latei in verschillende afmetingen verkrijgbaar prijs per stuk. Met deze dienstverlening wordt de mogelijkheid geboden om de tekening en levering van kalkzandsteen elementen en de berekening en levering van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts