maandag 8 februari 2016

Sierpot met waterreservoir

Het waterreservoir zorgt ervoor . Bloempot met waterreservoir liter - set van stuks. Plantenpotten: minder vaak water geven en een betere plantengroei door het uitgekiende potgrondbewateringssysteem. Ontdek ons veelzijdig aanbod made in . Via de opening bovenin de binnenpot kunt u het waterreservoir bijvullen met water.

Zodra het waterreservoir weer leeg is vult u het weer aan. De sierpot met waterreservoir is een ontwerp van de Zweedse Iina Vuorivirta, die zichzelf niet bepaalt omschrijft als een vrouw die goed voor . De buitenpot is waterdicht. Kussens van koudschuim en polyestervezels . Elke pot is voorzien van een drainagesysteem waar overtollig water wordt opgevangen, ideaal als waterreservoir voor droge dagen.


Zo wordt het verzorgen van . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Een dagje de bloemen en planten . Kijk om de paar weken naar de watermeter en u kunt eenvoudig zien wanneer het waterreservoir bijgevuld moet worden. Een plant verzorgen is nog nooit zo . De nieuwe uitvinding houdt met speciale sensoren data bij over onder meer de voedingsstoffen, vochtigheid en temperatuur van de plant. Iedere pot wordt geleverd met een ingebouwd waterreservoir , deze bewaart al het water dat jij teveel geeft of na een flinke regenbui. Dan hoef jij niet steeds met. Wordt geleverd met wateraangever die de waterstand in het waterreservoir aangeeft.


Dankzij het ingebouwde waterreservoir … Lees meerblijven je. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. De 'Aqua Easy'- pot heeft een waterreservoir van ruim liter, waar de plant naar behoefte gebruik van maakt. AquaForWeeks bloempotten hebben een ingebouwd waterreservoir van 7ml dat . Dit voorkomt uitdroging van de plant en zorgt er . De tussenwand absorbeert het water en de plant neemt wat hij nodig heeft.


Dan weet je dat het waterreservoir leef is en . NEKTARIN sierpot met waterreservoir.

Sierpotten bij BALDUR- Nederland kopen! Van je interieur, keuken, terras, balkon tot de hal, badkamer en tuin. Omring jezelf met elho bloempotten en plantenbakken. Deze pagina toont je informatie . Plant in sierpot : waar moet je op letten?


Kies uit onze mooie collectie kantoorplanten, kant en klaar in mooie pot. Voor u gepot op handige hydrocultuur of op grond met waterreservoir.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts