dinsdag 2 februari 2016

Droogcarrousel

De Bo-Camp droogcarrousel is compact opvouwbaar en voorzien van knijpers. De droogcarrousel heeft een handige ophanghaak waardoor hij eenvoudig . Met deze droogcarrousel met clips kunt u wasgoed gemakkelijk drogen! Schaarmodel droogcarrousel.


Inklapbaar en hierdoor makkelijk mee te nemen. Dit carrousel hang je simpelweg op met de .

Deze compacte droog carrousel is ideaal voor uw kleine was te drogen. Makkelijke grote bevestigings- haak om hem overal op te hangen. De schone was hangt netjes te drogen aan deze aluminium droogcarrousel van Bo-Camp. Dit ovale droogrekje heeft een handige ophanghaak en knijpers.


Deze aluminium droogcarrousel van Bo-Camp is handig om uw kleine machine- of handwas aan te laten drogen. Inclusief grote ophanghaak en knijpers. Afmetingen: lengte 34cm en breedte 34cm.


Na een machine- of handwasje heeft u direct plek voor uw natte was met deze compacte droogcarrousel van Bo-Camp. Handig opvouwbaar en inclusief .

Profiteer direct van uitstekende service en scherpe prijzen. Extra stevige en opvouwbare droogcarrousel. Dit droogrek is gemaakt van aluminium en voorzien van een sterke haak voor bevestiging.


Stevige wasknijpers in diverse kleuren, stuks. Opvouwbaar droogrek (schaarmodel) van Bo-Camp. Of kom langs in onze winkel met 25. Compact vouwbaar, knijpers. De Camp Gear is een compact vouwbare droogcarrousel met knijpers.


Het droogcarrousel is een rek met wasknijpers. Het is een compact droogrek dat inklapbaar is. Een zeer stevige droogcarrousel. Voorzien van een sterke haak voor bevestiging. Beschikt over knijpers.


Ideaal voor het droge van de kleine was. Hoge kwaliteit aluminium, knijpers, afmeting 54x37cm. Alles op het gebied van kamperen! Droogcarrousel van lichtgewicht aluminium met knijpers en een sterke bevestigingshaak.


Laagste prijs, Grote voorraa Snelle levering. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts