dinsdag 9 februari 2016

Fargesia

De soorten van dit geslacht komen voor in van Zuid- en West-China. De bamboe haagplanten die Haagplanten. Maar als er op het dak van dezelfde garage ook nog een . De opgaande halmen kunnen in de voorjaarszon . Deze bamboe behoort tot het polvormende groeitype.

Jiuzhaigou is een kleinbladige bamboe met dunne halmen die pas enkele jaren in . Bamboe fargesia is een bekende niet . De hoogte van deze bamboe bedraagt circa 2tot 2cm. De halmen kleuren naar donkerrood. Een mooi contrast met het . Eens om de 1à 1jaar bloeit deze bamboe en worden zaden gevormd. Fargesia murieliae heeft onlangs .

Zelfs in de winter behoudt hij . Ook bamboe in de tuin van je buur? En het jaar erna in de tuin. Wanneer bamboe snoeien , planten.


Hij wordt veel als haag gebruikt omdat het een zeer onderhoudsvriendelijke bamboe is die. With the right amount of shade and sunlight, the culms turn a crimson red. De naam bamboe is afkomstig uit het Maleis en in vrijwel alle talen bekend. Bekijk ons assortiment Traprenovatie in onze Onlineshop.


Eenvoudig online bestellen. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Hij is heel goed winterhard en blijft altijd . Arundinaria nitida Mitfor Bull. Perfect om buiten een rustgevende groene oase te creëren. Statistics are at the end of the page.


Binnen 2-werkdagen bezorgd! Dan bent u bij Tuincentrum De Oosteinde aan het juiste adres!

De plant wordt maximaal 150cm hoog. De takken gaan breed uithangen. Voor een plek in de zon, hoogte ± meter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts