woensdag 3 februari 2016

Shoptips new york

Bent u van plan te gaan winkelen in New York , dan kunt u beter een lege koffer meenemen. Als u het slim aanpakt bent u in deze modestad namelijk een stuk . New York is een geweldige stad om te wonen, te winkelen en gewoon uren rond te. Mijn favoriete dagje winkelen in New York. Geef je eigen shoptips door! New York City is een van de beste plekken ter wereld om te shoppen.


New York bestaat uit meerdere wijken, zoals Brooklyn, Harlem en . Lees alles over de leukste kledingwinkels in New York in deze blog! Wij vonden er die je moet kennen. Ontdek deze en meer in de New York. Omdat een vriendin van ons in New York woont, belanden we meteen in de hipste hotspots in Manhattan en Brooklyn.


Dus hier komen een paar leuke tips! Er zijn te veel winkels om allemaal te bezoeken. We geven tien tips voor winkels waar je zeker moet winkelen.


Wat je wel merkt is dat bij het wisselen van de seizoenen . New york is een waar winkelparadijs voor de shoppers onder ons! De nieuwste fashion items of vintage artikelen waar je al jaren van droomt, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts