woensdag 10 februari 2016

Potchrysant verzorging

In Europa zijn we dol op de potchrysant , maar nergens is de plant zo populair als in Japan. Meer achtergrondinformatie over de potchrysant en verzorgingstips lees je in het potchrysantendossier in de Plantenwijzer. Wist je trouwens dat we op Pinterest . Chrysanthemum betekent gouden bloem.


Het komt van de Griekse woorden chrysos = goud en anthemon = bloem.

Denk je aan potchrysanten , dan denk je vast aan bloemetjes. Met een minimum aan verzorging bloeien chrysanten wel maanden. De chrysant verkiest een plekje in volle zon tot halfschaduw . Met de juiste verzorging kan je potchrysant wel acht weken bloeien! Kleur is de troef van de potchrysant Daarom geeft het een schitterend effect.


Helemaal niet ingewikkel de verzorging van jouw potchrysant. De kalanchoe is sterk en makkelijk te verzorgen.

Een potchrysant is officieel een kamerplant en voelt zich prima thuis in de huiskamer. Standplaats: De potchrysant staat graag op een lichte plek uit de felle zon en is gemakkelijk te onderhouden. Bijzonderheden: Gemakelijk te verzorgen , Goede snijbloem. Tips voor aankoop en verzorging.


Potchrysanten zijn verkrijgbaar in zo goed als alle kleuren van de regenboog, behalve blauw. Ons potplantenseizoen loopt van half februari tot eind oktober. In China wordt de chrysant gezien als een . Zet de chrysant voor de vorst op een koele maar vorstvrije plek en knip hem in het vroege voorjaar helemaal terug tot enkele . Het is een samenstelling van de . Met de stralende bloemen en verrassende vormen van Potchrysant als.


De verzorging van de potchrysant is helemaal niet ingewikkeld. Met wat kleine verzorgingstips blijven ze . De frisse kleuren, bossige look en de stralende bloemen maken de . Woonplant van de maand oktober is de Potchrysant. Een paar tips om nog meer en langer van deze vrolijke lentebloeiers te kunnen . Hoe kan ik deze plant het beste verzorgen ?

Verleng de bloeiduur door uitgebloeide bloemen te verwijderden en de chrysant , als deze . Op die dag eren ze de chrysant met zijn symboliek van geluksbrenger. Een chrysant die is uitgebloei wordt normaal door de meeste mensen weggegooi maar er bestaat ook een eenvoudige methode om hem levend te houden . RVZ potchrysant Mount Aubisque Pink.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts