woensdag 22 februari 2017

Composteertrommel

Ook als je geen tuin hebt zijn er verschillende kleine systemen waarmee je zelf je keukenafval kunt composteren zoals de composteertrommel , . Daarvoor bestaan verschillende kleinere systemen, zoals de composteertrommel , wormenbak of de Bokashi. In de keuken, op je balkon of een binnenplaatsje kun je ook keukenafval composteren. Hiervoor kun je een composteertrommel.


Geef invulling aan een duurzame levensstijl met de Kelner compostbak.

Deze stijlvolle compostbak voor in de keuken vul je met al je. Bokashi is een japanse manier van compost maken door fermentatie. Samen composteren we 1ton groenafval per jaar.


Je eigen groenafval composteren als je geen (moes)tuin hebt? De dunne fractie gaat in een opslag. De dikke fractie wordt opgenomen in de reeds . Dit kan gewoon in je keuken of op het balkon met een composteertrommel of wormenbak.

Rotte groenten en fruit die je kunt eten? Wij wilden een composteertrommel ontwikkelen waarbij het mogelijk moest zijn zowel rundveemest als pluimveemest te hygiëniseren en te . Zelfs binnenshuis kun je met een kleine composteertrommel of wormenbak het groente- en fruitafval van een klein gezin composteren. Composteren is een aeroob proces, daarom wordt het . De container schommelt bij het vullen, waardoor het . Bij actieve compostering wordt het organische materiaal bijvoorbeeld in een composteertrommel gecomposteerd. Mesthandel te Ysselsteyn (L) is onderzoek uitgevoerd naar het composteren van stapelbare mestfracties met behulp van een roterende composteertrommel.


Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. De toegepaste Quantor composteertrommels zijn uitgerust met de noodzakelijke beluchtings- en luchtzuiveringssystemen. Het composteringsproces gebeurt . Er is al vrij verkrijgbare apparatuur voorhanden. U kunt mestscheiders en vergisters aanschaffen, evenals composteertrommels , drogers en hygiënisatietanks. De onderneming wilde een composteertrommel ontwikkelen waarbij het mogelijk moest zijn om op bedrijfsniveau zowel rundveemest als . Voor een mestscheider met composteertrommel is de investering € 165.


De composteertrommel werd semi-continu gevoe waarbij intermitterend minuten per uur vers materiaal werd ingevoerd en . Putten geïnvesteerd heeft in verwerking van mest op hun eigen bedrijf.

Wilt u meer weten over de mestsyste-. De roterende composteertrommel is degelijk en goed in elkaar te zetten. Gebruiksaanwijzing wel goe maar je moet wel goed opletten zelf . Het procédé in de composteertrommel vraagt gemiddeld twee da gen, Het product wordt door de hoge temperaturen tevens ziektekiem vrij gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts