donderdag 2 februari 2017

Sedumdak cassette

Prijs is vanaf en per m kies de juiste prijs bij uw bestelhoeveelheid! Als je eenvoudig zelf een groendak wil aanleggen, dan kan je gebruik maken van een sedum cassette pakket. Met dit pakket kan je zelf een groendak . Heeft u vragen of wilt u advies? Wij helpen u graag verder.


Alle materialen zoals sedummatten, substraten en drainagelagen zijn hier te koop.

Begroeid met tot soorten sedum ontwikkeld in een speciaal mineraal substraat dat een lange levensduur van je dak waarborgt. Afmeting cassette : x 38 . De kant en klaar cassette is voorzien van speciaal substraat en 6-verschillende sedum soorten. MobiRoof is eenvoudig aan te brengen door de cassettes aan . Bekijk hier de kosten voor uw zelf te plaatsen groendak. Met Dakconcept legt u zelf uw eigen daktuin makkelijk en. Uw medewerkers hoeven hier voor niet geschoold te zijn.


Mobiroof is een systeem met sedumcassettes die je eenvoudig aan elkaar klikt. Ideaal voor platte daken van woningen tuinhuisjes, garages, .

De volledig met sedum begroeide cassettes zijn . Het Mobiroof systeem bestaat uit cassettes van gerecycled niet-toxisch polypropyleen. De cassette is gevuld met puimsteen voor drainage en opslag van water. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder . Een sedumdak is goed voor het milieu én je energierekening. Het is een systeem waarbij de (meestal verschillende soorten) sedum in een soort vierkante, platte . Zeker is een sedumcassette beloopbaar. Met name voor onderhou ramenlappen, de bal van het dak afhalen enzovoort.


Door het lage gewicht en de handige uitsparingen aan de zijkanten zijn Herbaroof cassettes eenvoudig te hanteren en kan zo het groendak heel gemakkelijk en . Sempergreen is wereldwijd marktleider in direct-groene oplossingen voor groene daken, groene gevels en bodembedekkers. Elke dag maken we de wereld. Bij gespecialiseerde bedrijven zijn zogenoemde sedum cassettes te kopen, die je zelf op het dak kunt planten. De kosten van het groendak zijn dan gemiddeld . Maar ook de seizoenen door wisselt een . Het gewicht van de cassettes zal het op zijn plaats houden.


Indien u afvoeren heeft is dit ook het goede moment om deze af te dekken. Informatie betreffende het . Zelf een groen dak leggen? Bestel je instant groendak online via Hubo.

Als sedumdaken , intensieve daktuinen maar ook als parkeerdaken met groen. De levensduur van deze daken is sterk afhankelijk van de opbouw en de kwaliteit . In de meeste gevallen kan een groendak zonder (constructieve). Deze cassette met mossedum legt u zo kant en klaar op uw dak, direct een mooi groen resultaat en makkelijk zelf uit te voeren. Het is daarom belangrijk dat er een . Sedumdak : matten of cassettes ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts