woensdag 22 februari 2017

Easy up partytent

Stevige, waterdichte easy up partytenten van staal en aluminium in diverse maten en kwaliteiten. Koop of Verkoop easy up partytent op Marktplaats. Vind easy up partytent op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Maak jouw feestje helemaal af met een 3xEasy - up partytent !

Door het uitvouwbare frame is de tent binnen enkele minuten klaar voor gebruik. Dakzeil 3xmeter taupe en grijs Schrijf er dit bij : Wordt verkocht wegens aankoop verkeerde maat Dakzeil geschikt voor de easy up partytent … € 200. Met een easy up partytent ben je extra snel klaar met het opbouwen en afbreken van jouw partytent. Bestel nu jouw opvouwbare partytent online! Easy up partytenten van Buitenkado.


Onze Easy Up tenten zijn binnen één minuut . Wilt u een 3x3m easy up partytent huren?

Partytentverhuur Hoofddorp is uw specialist! Wij leveren altijd topkwaliteit en hebben diverse kleuren en maten. De enige echte easy up partytent inclusief alle zijwanden voor slechts €1500. Garden Royal zijwanden beige voor Easy Up partytent 3x3m. De zijwanden passen perfect bij de 3x3m Easy Up partytent beige en zijn waterafstotend.


De easy up partytent 3x3mtr is een multifunctionele opvouwbare party tent en is ideaal is voor gebruik op het stran in de tuin, tijdens feestjes, evenementen, . Koop uw Easy Up partytent snel en eenvoudig online op NextDeal. De beste kwaliteit partytenten voor een scherpe prijs. Altijd dagen bedenktijd. PROMOOT UW BEDRIJF De vouwtenten worden custom en op maat gemaakt Op zoek naar een aangepaste merktent?


Er komen geen producten overeen met de selectie. Als je er over nadenkt, is een vlag een bijzonder gebruiksvoorwerp. Opvouwbare Easy Up partytenten zijn met twee personen binnen een minuut op te zetten.


Gratis bezorging vanaf EUR2- Deze roomkleurige Castello partytent met circusak heeft een luxueuze uitstraling en is uit te breiden met zijwanden. OMSCHRIJVING: Easy Up partytent , 2x2mtr, incl. Zwart De partytent is gemaakt van de beste kwaliteit en materialen tot in de details.

Kleine handige tent bijvoorbeeld als jurytent. Eenvoudig online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts