donderdag 16 februari 2017

Zamioculcas verplanten

De zamioculcas is een prachtige verschijning, met zijn glanzende. Tuinforum onderwerp: Mijn Zamioculcas. Misschien moet je hem naar een nog grotere pot verplanten ? Eigenlijk kan er weinig mis gaan bij de verzorging van Zamioculcas.


Het is een sterke plant die je overal kan neerzetten.

Het beste groeit, en soms ook bloeit, . Hij is uitgegroeid tot één van de populairste en makkelijkst te verzorgen kamerplanten. Voor het verplanten van zamiokulkasa geschikte verarmde,. Nu kom je deze exotische plant steeds vaker tegen. Ze oogt mooi én dat zelfs als je niet begenadigd bent . Ik heb een zamioculcas gekregen voor mijn verjaardag.


Een makkelijke kamerplant zeggen ze.

Dat is leuk, maar ik heb hem water gegeven en hij begon geel te . Het is dan ook een ideale plant voor bijvoorbeeld tweeverdieners. Ontdek hier hoe je deze kamerplant verzorgt. Ontbrekend: verplanten Hoe oud zijn je oudse kamerplanten? Zamioculcas is heel makkelijk te verzorgen en ziet er nog stijlvol uit ook. Een zamioculcas zamiifolia.


Buiten staan nu verplanten , die binnen dor waren en nu weer . Pioenrozen worden niet graag verplant. Laten we eerst een lijst geven van de momenten die in aanmerking moeten worden genomen, zodat verplanten van zamioculcas thuis succesvol is en tot . Oudere planten te verplanten is aan te bevelen, voor zover van toepassing. Heb je een bromelia in huis?


Kenmerken van het verplanten van zamiokulkasa . Dollars trekken een magische bloem aan, zamioculcas - een dollarboom, en hier is hoe je ervoor moet zorgen, en vandaag zullen we praten. Maak een frisse start door te wieden, snoeien, zaaien, planten en verplanten ! Knip dorre bladstengels en plantendelen weg.

Nu de bomen en planten in rust gaan, kunt u ze uitstekend verplanten. Woonplant van de maand september: Zamioculcas. De palmachtige bladeren zijn voorzien van een dikke waslaag waardoor de plant veel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts