woensdag 8 februari 2017

Stalraam

Gietijzeren Stalraam , Stalramen Behandeld en Onbehandeld. Zeer groot assortiment gietijzeren stalramen , behandeld of onbehandeld. Koop of Verkoop stalramen op Marktplaats.


Een stalraam is een klein gietijzeren raam in de stal van een boerderij. Bekend is de spinnekop of spinraam, een stalraam in poortvorm waarbij de spijlen een .

Op onze website vindt u een ruim aanbod van nieuwe en gebruikte gietijzeren stalramen. Nieuw binnen ons assortiment zijn de authentieke dakramen. Koop uw nieuwe stalraam eenvoudig online op Nostalux. Ruime keuze stalramen in onze webshop.


Eenvoudig online bestellen met Thuiswinkel Waarborg! Stoere en industriele gietijzeren ramen voor een robuuste landelijke sfeer. In brocante geleefde staat.

Daardoor passen stalramen uitstekend in de landelijke omgeving. Stalramen kunnen vierkant en rechthoekkig zijn en van hout gemaakt zijn. Category: Oude bouwmaterialen. Aanvraag voor meer informatie.


De Stalramen zijn van gietijzer en worden in grondverf geleverd. De ramen bevatten nog geen glas. ROND STALRAAM VAST VAST STALRAAM WIT STALRAAM RUITJES STALRAAM HALVE MAAN MET DUBBEL GLAS STALRAAM GETOOGD 6RUIT . Wij leveren een ruim assortiment aan Stalramen voor uw paardenstal. Bent u op zoek naar een Kiepraam of Draairaam?


KUNSTSTOF STALRAAM BX HCM. Een eenvoudige val raam dat uitstekend geschikt is voor een schuur, stal, garage of kelder. Op zoek naar Stalramen van hoge kwaliteit? Groot assortiment direct op voorraad.


Bestel nu online of kom langs in één van onze winkels. Weet iemand hoe ge deze oude, gietijzeren stalraampjes fatsoenlijk inmetselt ? Heb hieronder een link toegevoegd van hoe mijn raampjes er .

Geïsoleerde stalramen , alle modellen, afmetingen en RAL-kleuren mogelijk. Alle modellen leverbaar met wienersprossen. Getoogd betonnen stalraam. Glas- in lood wiebertjesraam.


Voor een kantoor gemaakt in een oude stal hebben we profielen van betonnen stalramen nagemaakt. Dit omdat in de rest van de gevel nog de oude betonnen . Regelmatige verschillende maten-modellen gietijzeren stalramen te koop. We leveren nieuwe stalramen maar hebben ook veelal een voorraad van wel 100 . De geïsoleerde stalramen vinden gretig aftrek bij verbouwingen en nieuwbouw van woonboerderijen en monumentale gebouwen. Stalraam met dubbelglas, Stalramen met isolatieglas, Timmerfabriek Hevalu. De stalramen en deurroosters zijn uitgevoerd in gietijzer en verkrijgbaar in verschillende maten.


Klik op een afbeelding voor een grotere weergave en bezoek . De kunstenaars waar Art Revisited mee samenwerkt. Typisch voor het hallenhuis is het ankergebint, in feite het houtskelet van de boerderij. De boerderijen waren ooit allemaal met stro of riet gedekt en hadden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts