dinsdag 7 februari 2017

Maped passer

Vandaag voor 22:bestel morgen in huis! Het ververvelende van passers is dat de pootjes tijdens het tekenen kunnen wijken. Vele aanbiedingen bij bol. De veiligheid wordt vergroot omdat de passerpunt is afgeschermd.


Praktische passer met uniek stop system concept, waarmee passerbenen in elke gewenste stand kunnen worden geblokkeer middels vastklikken van handel. Blokkeren van de benen door middel van een . Technische en moderne vormgeving. Veilig: bescherming voor passerpunt en potloodstift.


Bestel nu online of kom langs in onze showroom. Kunststof passer in actuele kleuren. Automatisch intrekbare passerpunt. Tekenmateriaal en hobbyartikelen. Gepatenteerde stop system innovatie: intuitieve blokkering.


Een sterke passer met metalen benen en een . Uiterst handig in gebruik. Passer Schrijfwaren Kantoorartikelen. Login of registreer, indien u uw prijzen of de voorraad wilt raadplegen. Franco levering in België en Nederland vanaf euro. Gratis verzending, Slim studeren.


Schokbestendige verpakking. Goede passer om cirkels te maken, voor school, kantoor of hobby Stevige passer die men vast kan zetten aan beide kanten en om kan bouwen. Stop System concept: klemt de passerbenen in de juiste positie. Metalen passer met een exclusief tweevoudig systeeblokkeerbare benen voor een optimaal gebruiksgemak en plooibare benen voor een veilige . Maped passer Study 2-delige passerdoos: passer Study Limited Edition. Voor alle passers met een potloodstift van mm.


Hoge precisie door scharnierende arm. MAPED passer met stopsysteem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts