vrijdag 3 februari 2017

Vijverbak op maat laten maken

Bij een op maat gemaakte vijver krijgt wat u altijd wat u zoekt. Het nadeel van dit soort vijver bakken is dat u ze niet op maat kunt laten maken. U zult dus moeten kiezen uit de aangeboden mogelijkheden . Of het nu gaat om relatief kleine vijverbakken voor de semiprofessionele markt of grote vijverbakken voor . Wij maken uw kunststof vijverbakken op maat.


HdPE vijverbakken zijn zeer geschikt als koivijver, visvijver of zwemvijver.

De HdPE (High Density Poly Ethyleen) kunststof platen, waar deze bakken van . Tegenwoordig worden veel vijvers uitgevoerd met rubberen vijverfolies van. De vijver op maat wordt voor u op maat geproduceerd. Doordat u kiest voor een vijver op maat hoeft u alleen nog maar het gat te ( laten ) graven en kunnen wij . Denk dan eens aan een op maat gemaakte 3-dimensionale vijverzak van EPDM. Elke afmeting, elk model, elk detail kunnen we voor u maken. Bij Dekzeilen De Jonghe vindt u alle soorten vijverfolies om uw droomvijver te realiseren.


Sterker nog: u kan de vijverfolies op maat laten maken in ons atelier.

Op maat gemaakt polyester vijvers. Planten lenteklaar maken ! Het koude weer is eindelijk . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Vijverfolie : EPDM-folie op maat en 3D maatwerk vijverzak. Kiest u ervoor om een 3D-foliehoes te laten maken in de fabriek dan worden de naden onder . Bij deze techniek wordt uw folie of vijverzak op maat gemaakt en gelast in de fabriek, vergelijkbaar dus.


Wil u zelf uw vijver aanleggen? U heeft dus niets te maken met afval en komt vooral geen afdichtingsmateriaal tekort. Heeft u vragen of zit de maat die u zoekt er niet bij? Geen probleem, wij maken de vijverfolie voor u op maat. Zou je graag zelf een folievijver aanleggen maar zonder vouwen in de folie?


Dat is nu mogelijk dank zij onze 3-D folie die wij op maat laten maken voor je. D vijverfolie speciaal op maat gemaakt. Een vijver met een professionele uitstraling, is nu door u zelf te realiseren.


Voor de prijs hoeft u het niet te laten. U kunt een polyestervijver op maat ( laten ) maken of een voorgevormde .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts