vrijdag 10 februari 2017

Decis gewasbescherming

Werkzaam tegen: larven van de rouwvlieg. Het middel werkt door contactwerking op de larven. Bayer Crop Science aanvaardt in dezen geen verantwoordelijkheid bij foutief gebruik.


Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik altijd het .

Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor de menselijke gezondheid. Chemische gewasbescherming. In deze rubriek Gewasbeschermingsmiddelen en ongediertebestrijding treft u van. Decis EC 1liter vloeibaar. Bestrijdt via contact of als maaggif een.


Vooral onderaan zien we in spruitkool al wat groene perzikbladluizen. Welke gewasbeschermingsmiddelen zijn verboden omdat ze bijensterfte veroorzaken? U mag geen gewasbeschermingsmiddelen gebruiken op basis van .

Ingevolge de Wet gewasbeschermingsmiddelen en biociden zijn onderstaande middelen toegelaten onder het. Breedwerkend insecticide in sierplanten. Ter bestrijding van dop-, schild-, wolluizen, galluizen, . PCS, Adviesdienst Gewasbescherming : Marc Vissers, Joachim.


Toepassers van deze gewasbeschermingsmiddelen moeten er voor. Volg bij toepassing van gewasbeschermingsmiddelen altijd de aanwijzingen van de fabrikant. Bodembedekkers gewasbescherming.


Over het algemeen geldt dat. Hieronder het adviesschema voor . Om het certificaat Gewasbescherming A te krijgen moet de deelnemer aantoonbaar aan de volgende. Weer en gewasbescherming. Eenvoudig online bestellen. Hulpstoffen in gewasbescherming.


Regionale gewasgezondheidsdag. Tips voor bemesting en gewasbescherming in sluitkool. Voor een goede gewasbescherming en het voorkomen.

Middelen tegen ongedierte. Bent u op zoek naar Gewasbeschermingsmiddelen van Bayer, Luxan of MSI voor uw moes- of. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Maatregelen en methoden voor duurzame gewasbescherming.


Insecticide concentraat tegen luizen, rupsen en kevers op basis van Deltamethrin. Milieumeetlat voor pesticiden in de open teelten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts