woensdag 16 april 2014

Betontegels 30x30 gratis af te halen

Meer dan 1tegels 30x30. De tegels zijn gebruikt als vloer in een tuinhuis en moeten er wel zelf uitgehaald worden. Stoeptegels 30x(ongeveer 1stuks). Circa 1betontegels 30x(ong 10m2), gratis af te halen in Tilburg.


Kosteloos adverteren voor particulieren. Marktplaats voor gratis verkopen, ruilen en weggeven van spullen. Verkoop je spullen, ruil of geef ze weg.


Vind of bied uw tweedehands Stenen, tegels , dakpannen en palen aan op Speurders. Af te halen: partij donkerrode klinkers (ongeveer 2stuks). Tuintegels , 30x, stuks, gratis af te halen. Gratis betontegels 30xElsbroek. Wegens verbouwingen hebben we de oude vloertegels uit ons huis gehaald.


Advertenties voor Stenen, klinkers en tegels Tuin, Vijver en Terras op het Zeelandnet prikbord. Heb ze niet geteld maar zijn er een paar honderd. Heb meer tegels dan op de foto staan.


GRATIS: Ongeveer 40mbeton tegels , 30x30. Tuin en Terras, Tegels en Sierbestrating. B-Keus Keramiek Manha Beige 60x60x2. Let op: op mindersortering keramische tuintegels is geen garantie van toepassing.


Wij adviseren extra… € 195. Te Koop ijzer hek werk voor inbraak voor de voordeur, past op elke zo'n voordeur. Betontegels Prijs - Bent u op zoek naar een bedrijf dat betontegels tegen een. Een partij kasseien (zie foto) gratis af te halen , € 0. Vloertegels Aangeboden: Vloertegels Vloertegels - Te Koop: Top kwaliteittegels van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts