woensdag 23 april 2014

Stofluis op muur

Ze bijten ons niet en zuigen geen bloed maar ze leven . De naam stofluizen is verwarren want deze insecten hebben niets. Hallo,Ik heb sinds een aantal weken last van kleine beestjes op een muur bij mijn bed. Ze houden van een hoge relatieve luchtvochtigheid.


Stofluis heeft niets te maken met stof.

Een stofluis heeft het prima naar zijn zin in een niet te droog huis. Na het schilderen of behangen van een muur neemt de hoeveelheid vocht in huis erg toe en . Het schijnt niets te maken te hebben met stof of . Hoorde vn buren dat ze last hadden vn stofluizen. De stofluizen of houtluizen (Psocoptera) vormen een orde van insecten.


Ze lijken vooral op de hoeken te zijn tussen muren en plinten op de siliconen. Er is voor mij geen zichtbare schimmel.

Is dit stofluis of toch niet? Ik vraag haar: “Lopen de beestjes buiten tegen de muur en hebben ze een. Een bestrijding uitvoeren tegen stofluis is onzinnig en onnodig . Ik zie ze ook wel op de muren kruipen in de trapruimte (kast onder trap). Ook de manier hoe hij leeft komt het meest overeen met de stofluis. De aanwezigheid van stofluizen heeft meestal te maken met een te hoge . Ondanks hun naam hebben stofluizen niets met luizen te maken en evenmin met stof.


Ook nieuwe huizen kunnen geplaagd worden zolang de muren nog niet . Voorkeur voor schimmels die in vochtige omgeving groeien bijvoorbeeld op muren. Boven: De stofluis Ectopsocus briggsi. Stukadoor smeerde de muur dicht (ik zei de lekkage zit er nog) en.


De muur - of stofluis , of de muursmid en doodklok genoem is een klein insekt, hetwelk gele oogen, rooden mon zes pooten, borstelachtige sprieten, aan den. In deze folder vindt u meer informatie over bovenstaande. Vochtige muren bezitten maar een fractie van de isolerende.


Tot dusver zijn er tweeduizend verschillende soorten stofluizen waargenomen. Schimmelvorming, algen,zwammen en ongedierte zoals stofluizen en zilvervisjes kunnen een zeer .

Ze lopen op de muur en kunnen goed springen. Afhankelijk van de temperatuur en de luchtvochtigheid kan de stofluis zich zeer snel vermenigvuldigen. Ontdek elke vochtbestrijding en vochtbehandeling, voor natte muren , kelder,.


Ziet u ongedierte zoals zilvervisjes of stofluizen ? Wandluizen bestrijden is een lastige klus. Op deze pagina lees u tips en advies over het bestrijden van dit hardnekkige ongedierte wat in uw bed voorkomt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts