woensdag 16 april 2014

Platte slang dompelpomp

Platte slang voor dompelpomp. Oprolbare platte slang geschikt voor dompelpomp leegpompen van kelder, bouwplaats, zwembaden etc. Gardena classic roll-fix platte slang in cassette 20m.


Plat oprolbare en geplastificeerde PVC slang verstevigd met polyesterdraad Zeer licht en gemakkelijk hanteerbaar, slijtvast en bestand tegen chemische . Middelzware blauw pvc slang voor lage druk water transport.

Plaatsbesparende slangset met een flexibele stoffen slang en een roestvrij stalen slangklem om de slang aan te sluiten op een dompelpomp. Deze practische slang wordt gebruikt in combinatie met een brandkraan of waterpomp, en is gemaakt van weerbestendig materiaal. Maximale rollengte m, te bestellen per meter mogelijk.


Materiaal PVC Toepassing op dompelpompen en lage druk watertransport. Vind dompelpomp slang op Marktplaats. Inclusief toebehoren bestaande uit: – 1meter plat oprolbare slang (mm) – Inox slangklem – PVC slangpilaar.


Voor iedereen een voordeel.

De meter lange, hoge capaciteit slang is te gebruiken in combinatie met dompelpompen. Flat Hose SetThe Kärcher flat hose set is the perfect addition to your pump. An ideal hose for pumping out dirty water from your flooded.


MAX SCHROEVENDRAAIER SLANGKLEM. Bestel je Kärcher platte slang voor dompelpomp 2. Zoekt u een brandweerslang, tuinslang of pe- slang , dan zal u ze hier vinden. Eenvoudig online bestellen. De dompelpomp heeft een aansluiting waarop onze 25mm ultra platte slang ( artikelnummer SHK014) is aan te sluiten om het water te verpompen naar uw . Deze situaties zijn het domein van de krachtige dompelpompen van Kärcher, die het water. Flexibele, platte slang set voor afwatering bij dompelpompen , 10m, . De Hozelock muurhaspel AutoReel zorgt voor een moeiteloze soepele en eenvoudige oprolling van de slang zonder knikken.


De AutoReel is 180° draaibaar, . Op zoek naar Slangen artikelen? Hogedruk Vuilwater Dompelpomp ,. Wildkamp helpt u graag verder!

De Tricoflat slang van Hozelock is een platte waterslang die u kunt gebruiken voor het afvoeren van water. Pomp besteld om mijn vijver leeg te pompen, meteen een 25mm platte slang bij . Door het geringe gewicht en de compacte constructie is de GARDENA Classic roll-fix platte slang in cassette ideaal om te vervoeren. Dit is een meter lange . Zelfaanzuigende dompelpomp voor het leegpompen van uw vijver.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts