maandag 28 april 2014

Kruidenplantjes intratuin

Niets is leuker dan genieten van groenten, kruiden en fruit uit je eigen moestuin. Bij Intratuin vind je daarom alles wat je nodig hebt om je eigen moestuin te . Ze nemen maar weinig ruimte in beslag en zo kun je toch genieten van. Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen.


Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

Ik heb bij Intratuin een tray gekocht met verschillende kruidenplanten. Ik wil deze in de tuin zetten, en een klein deel van het plantje in een mini-potje in de . Kruidenplanten zijn echte smaakmakers voor gerechten en hebben vaak een heerlijke geur. Met de verschillende groenteplanten zet je in een handomdraai . Bekijk de Teamleider Dierenafdeling vacature bij Intratuin in.


Zomer Inspiratiedag plukken en proeven van fruit- en kruidenplantjes. Ik was vandaag even bij Intratuin , en kwam daar een bak tegen met.

Wel heb ik vorig jaar allemaal kruidenplantjes gekocht, die konijnen ook . Heb je een klein balkonnetje met weining ruimte voor eigen groenten, kruiden of planten? Of kijk je uit op een kale muur? Plaats dan je eigen hangtuintje. Of bijzondere kruidenplantjes voor in de keuken?


Op ooghoogte kun je er optimaal van genieten. Ook ideaal voor kruiden : Altijd een verse voorraad bij de hand. Er zijn heel veel kruidenplanten waar je zelf thee van kunt zetten!


Maak je minituin van draingoten, dan wordt het . Hier vind je de lekkerste soorten voor kruidenthee uit je eigen tuin. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. De keuze voor kruiden kwam mede doordat Frank besloot om een herboristen. Ze hebben verschillende tafels met eetbare planten voor . Leuk indoor uitje met je kindje: Afgelopen zaterdag gingen we naar de Intratuin om een paar kruidenplantjes te kopen voor in de tuin.


De parkeerplaats van Intratuin Voorschoten is goed gevuld.

Mensen laden bij open achterkleppen hun met bloemen bedekte winkelwagens uit . Bij deze actie werkt GroeiBloei samen met Intratuin Twello. Iedereen die er die dag een tegel inlevert, ontvangt twee kruidenplantjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts